Verborgen Mappen Vinden

Inhoudsopgave:

Verborgen Mappen Vinden
Verborgen Mappen Vinden

Video: Verborgen Mappen Vinden

Video: Verborgen Mappen Vinden
Video: Windows 10 - openen van verborgen bestanden en mappen 2024, April
Anonim

In Windows kunnen bestanden het kenmerk "Verborgen" hebben en als een speciale optie voor het weergeven van dergelijke bestanden niet is ingeschakeld, zijn ze niet zichtbaar voor de gebruiker. Hoe u verborgen bestanden kunt vinden en weergeven, leert u van deze instructies.

Verborgen mappen vinden
Verborgen mappen vinden

instructies:

Stap 1

Open de map waarvan u aanneemt dat er verborgen mappen of bestanden zijn of kunnen zijn.

Stap 2

Volg nu deze stappen. In het verkennervenster, waarin een map met mogelijk verborgen bestanden of mappen is geopend, klikt u op het menugedeelte "Bewerken" in de menubalk bovenaan het venster, direct onder de titel. Selecteer in het menu dat wordt geopend de opdracht "Alles selecteren". U kunt hiervoor ook de sneltoets Ctrl + A gebruiken.

Stap 3

Als er verborgen bestanden of mappen in deze map staan, zal het systeem de gebruiker hierover waarschuwen (het aantal verborgen objecten wordt ook tussen haakjes aangegeven), omdat het om deze reden niet alle bestanden en mappen kan selecteren. Als er geen waarschuwing was, zijn er geen verborgen bestanden en mappen in deze map. Dus je hebt ontdekt dat er nog een aantal verborgen objecten in deze map zitten, nu moet je uitzoeken wat deze objecten precies zijn. Voor dit doel moet u de weergave van verborgen bestanden en mappen inschakelen.

Stap 4

Om ervoor te zorgen dat het systeem verborgen objecten toont (niet te verwarren met de systeemobjecten, die ook verborgen zijn), selecteert u het gedeelte "Service" in de menubalk van de verkenner en selecteert u vervolgens het item "Mapopties …" in de vervolgkeuzelijst.

Stap 5

Ga nu naar het tabblad "Bekijken", u ziet een lijst met configureerbare parameters. Blader door de lijst en vind daar de instelling "Verborgen bestanden en mappen". Deze instelling heeft twee opties ¬– “Verborgen bestanden en mappen niet weergeven” en “Verborgen bestanden en mappen weergeven”. Selecteer daarom de tweede optie.

Stap 6

Als u wilt dat het systeem verborgen systeembestanden weergeeft, schakelt u de optie "Beveiligde systeembestanden verbergen" net boven de instelling "Verborgen bestanden en mappen" uit en klikt u op "OK" om te bevestigen.

Aanbevolen: