Een Verborgen Map Vinden

Inhoudsopgave:

Een Verborgen Map Vinden
Een Verborgen Map Vinden

Video: Een Verborgen Map Vinden

Video: Een Verborgen Map Vinden
Video: Vind De KNOP Om TE ONTSNAPPEN Met BESTE VRIEND In MINECRAFT! 2024, Mei
Anonim

Bestanden en mappen op een computer kunnen in twee visuele modi staan: zichtbaar en onzichtbaar. Als u de map niet kunt vinden, hoewel u zeker weet dat u deze niet hebt verwijderd, moet u ervoor zorgen dat u de juiste instellingen heeft voor het weergeven van bestanden.

Een verborgen map vinden
Een verborgen map vinden

instructies:

Stap 1

Als u niet meer weet op welke harde schijf uw verborgen map zich bevindt, bepaalt u eerst in welke map deze is opgeslagen. Om dit te doen, roept u het zoekvenster op via het menu "Start" door het juiste item te selecteren. Voer de gewenste naam in het zoekvak in, gebruik de vervolgkeuzelijst om de parameter "Bestandstype - Alle bestanden en mappen" in te stellen. Vouw het menu "Geavanceerde opties" uit en plaats een markering voor het item "Zoeken in verborgen bestanden en mappen", klik op de knop "Zoeken".

Stap 2

Open een willekeurige map zonder de zoekvakken te sluiten. Selecteer in de bovenste menubalk Extra. Selecteer Mapopties in het vervolgkeuzemenu en wacht tot een nieuw dialoogvenster wordt geopend. Ga naar het tabblad "Weergave" in dit venster, zoek in het gedeelte "Geavanceerde instellingen" de term "Verborgen bestanden en mappen weergeven" en plaats de markering in het veld er tegenover. Klik op de knop "Toepassen" en sluit het eigenschappenvenster door op de knop OK of het X-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster te klikken.

Stap 3

Keer terug naar het zoekvenster en kijk in het gedeelte "Map", in welke map de map die u nodig heeft, is opgeslagen. Navigeer naar de gevonden map of naar het gewenste station. Klik met de rechtermuisknop op de verborgen map, die nu zichtbaar is (deze moet er semi-transparant uitzien). Selecteer in het vervolgkeuzemenu het item "Eigenschappen" met de linkermuisknop. Ga in het dialoogvenster dat wordt geopend naar het tabblad "Algemeen". Schakel het selectievakje 'Verborgen' onder aan het venster uit. Klik op de knop Toepassen en sluit het venster Eigenschappen.

Stap 4

Hetzelfde kan worden gedaan vanuit het zoekvak. Plaats de muiscursor op de naam van de gewenste map en klik erop met de rechtermuisknop. Volg alle stappen die in de derde stap worden beschreven. Wanneer de map zichtbaar wordt, kunt u deze op elk moment gemakkelijk terugvinden, hernoemen, verplaatsen, overbodige bestanden eruit verwijderen of nieuwe toevoegen.

Aanbevolen: