Hoe Verborgen Voorwerpen Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Voorwerpen Te Vinden
Hoe Verborgen Voorwerpen Te Vinden

Video: Hoe Verborgen Voorwerpen Te Vinden

Video: Hoe Verborgen Voorwerpen Te Vinden
Video: Как найти подклад в доме: избавляемся от порчи 2024, April
Anonim

Ondanks de naam is de personal computer uiterst zeldzaam. Er is bijna altijd een broer, collega of gewoon een systeembeheerder die toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens. Om het te verbergen, was de functie van "verborgen" bestanden voorzien.

Hoe verborgen voorwerpen te vinden
Hoe verborgen voorwerpen te vinden

instructies:

Stap 1

Log in op het systeem als beheerder. Alleen in dit geval kan worden gegarandeerd dat alle volgende acties mogelijk zijn - ze kunnen heel goed worden geblokkeerd voor secundaire gebruikers. Als er maar één account op de computer staat, is deze standaard administratief.

Stap 2

Open in Windows XP een willekeurige map en selecteer in het bovenste menu "Extra" -> "Mapopties". Schakel in het venster dat verschijnt naar het tabblad "Weergave". Scrol naar het einde van de lijst met opties en selecteer Weergeven onder Verborgen bestanden en mappen.

Stap 3

In Windows Vista wordt een soortgelijk menu bereikt door te klikken op Organiseren -> Map- en zoekopties.

Stap 4

Als de parameter "show" weigert te worden toegepast (deze wordt onmiddellijk teruggezet na het verlaten van het menu) - dit is het resultaat van de acties van het fun.xls.exe-virus. Verwijder het met een antivirusprogramma. Als u dit niet kunt doen, opent u Taakbeheer door op de toetsen Ctrl + Alt + Delete te drukken, gaat u naar het item "Processen" en sluit u algsrvs.exe af. Hiermee wordt het schadelijke programma niet verwijderd, maar tijdelijk opgeschort.

Stap 5

Als verborgen bestanden nog steeds niet worden weergegeven (maar u weet zeker dat ze dat wel zijn), kunt u het menu-item "Start" - "Uitvoeren" gebruiken. Voer daar het adres in van de map waar de documenten zich bevinden, voeg een backslash toe aan het einde (C: WINDOWS). Een lijst met objecten die zich op het opgegeven adres bevinden, verschijnt hieronder. Selecteer het bestand en druk op Enter. Het zal gelanceerd worden.

Stap 6

Gebruik zoeken als u niet zeker bent van de bestandsnaam. Open het menu "Start", selecteer "Zoeken". Voer een deel van de bestandsnaam en het zoekgebied in (bijvoorbeeld "Verwisselbare schijf G"). Na de eerste filtering worden objecten niet gevonden: u moet de zoekopdracht herhalen door het vakje naast het item "Zoeken in verborgen bestanden en mappen" aan te vinken. Als er na herhaalde passage verborgen bestanden zijn gevonden, maar niet degene die u zocht, probeer dan een andere zoeksleutel in te voeren.

Aanbevolen: