Hoe Een Gedeelte Van Een Nummer Uit Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gedeelte Van Een Nummer Uit Te Knippen
Hoe Een Gedeelte Van Een Nummer Uit Te Knippen

Video: Hoe Een Gedeelte Van Een Nummer Uit Te Knippen

Video: Hoe Een Gedeelte Van Een Nummer Uit Te Knippen
Video: Hoe je de kapsels van mannen moet knippen! Modieuze stijlvolle mannen kapsel! Stap voor stap! 2024, April
Anonim

Het is leuk om iets met je eigen handen te doen. Een uitgesneden fragment van een audio-opname die op een mobiele telefoon wordt geplaatst als signaal voor inkomende oproepen kan veel amusanter zijn dan een voltooide beltoon die door iemand anders is geknipt. En, belangrijker nog, het uitsnijden van een stukje geluid is helemaal niet moeilijk. Slechts een paar eenvoudige stappen in de audio-editor en je hebt een nieuwe manier om jezelf en mogelijk ook de mensen om je heen op te vrolijken.

Hoe een gedeelte van een nummer uit te knippen
Hoe een gedeelte van een nummer uit te knippen

Noodzakelijk

  • - Adobe Audition-programma;
  • - browser;
  • - geluidsbestand.

instructies:

Stap 1

Laad het nummer waaruit je wilt knippen in Adobe Audition. Doe dit met de opdracht Openen in het menu Bestand. Als het nummer waarvan je een fragment nodig hebt, is opgeslagen als een videobestand met een audiotrack, gebruik je de opdracht Audio van video openen in hetzelfde menu Bestand.

Stap 2

Speel het bestand af met de knop Afspelen in het Transport-palet. Dit palet bevindt zich standaard linksonder in het audio-editorvenster. Zoek het begin van het fragment van het nummer dat je nodig hebt en plaats de cursor op deze plek door met de linkermuisknop te klikken. Druk op de F8-knop om de markering in te stellen die het begin van het fragment markeert.

Stap 3

Speel het nummer af en zoek het einde van het gedeelte dat u wilt knippen. Verplaats de cursor naar deze locatie door met de linkermuisknop te klikken. Voeg een markering toe om het einde van de sectie te markeren.

Stap 4

Terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt, selecteert u de volledige rest van het nummer vanaf de laatste markering tot het einde van het bestand. Verwijder de selectie door op de Delete-toets te drukken. Selecteer op dezelfde manier het gedeelte van de song vanaf de eerste markering tot het begin van het bestand. Verwijder dit fragment door op de Delete-toets op je toetsenbord te drukken. Alleen het segment van het nummer dat u wilt opslaan, blijft in het audio-editorvenster.

Stap 5

Sla het gedeelte van het nummer op met de opdracht Opslaan als in het menu Bestand. Selecteer de locatie waar u het songfragment wilt opslaan. Voer een naam in voor het bestand dat moet worden opgeslagen in het veld Bestandsnaam. Selecteer mp3 in de vervolgkeuzelijst "Bestandstype". Klik op de knop Opties en selecteer de bitratewaarde voor het opgeslagen fragment in de vervolgkeuzelijst. Stel de bitsnelheid van het opgeslagen bestand niet hoger in dan die van de originele opname. Dit zal de geluidskwaliteit niet verbeteren en de bestandsgrootte zal uiteraard toenemen. U kunt de bitsnelheid van het bronbestand bekijken met de opdracht Bestandsinfo in het menu Bestand. Klik op de knop Opslaan. Het afgesneden gedeelte van de song wordt opgeslagen.

Aanbevolen: