Rapportage Installeren In 1c

Inhoudsopgave:

Rapportage Installeren In 1c
Rapportage Installeren In 1c

Video: Rapportage Installeren In 1c

Video: Rapportage Installeren In 1c
Video: Интеграция 1С и Excel 2024, Mei
Anonim

Om rapportage in 1C te installeren, kunt u twee methoden gebruiken, namelijk om rapportage automatisch of handmatig te installeren. In het eerste geval hoeft u alleen maar de gewenste optie te selecteren en wordt alles automatisch geïnstalleerd, en in het tweede geval moet u zelfstandig de benodigde bestanden in een specifieke map installeren. Het is alleen op het eerste gezicht moeilijk, maar met een zorgvuldige aanpak is het eenvoudig en snel gedaan.

Installatie van rapportage in 1C
Installatie van rapportage in 1C

Noodzakelijk

Computer met geïnstalleerd programma "1C Boekhouding" en internettoegang of een bestand met rapportformulieren

instructies:

Stap 1

Om rapportage in 1C bij te werken of te installeren, moet u het programma in de modus "Gereguleerde rapporten" uitvoeren. Om dit te doen, selecteert u in het hoofdmenu het menu "Rapporten" en daarin - de regel "Gereguleerde rapporten". Hetzelfde kan worden gedaan via het menu Bewerkingen. Vervolgens moet u op de knop "Downloaden" onderaan het geopende venster klikken, waarna een venster met een lijst met bestanden wordt geopend, waaruit u bestanden met de EXE-extensie moet selecteren. Het volgende venster wordt geopend met een lijst met te downloaden bestanden en onderaan is er een "OK"-knop waarop u moet klikken om het downloaden te starten. Wanneer het downloaden is voltooid, wordt het venster "Gereguleerde rapporten" opnieuw geopend, waar u de lijst met gedownloade rapporten kunt bekijken. De eerste op de lijst is een bestand met aanbevelingen, dat het raadzaam is om zorgvuldig te bestuderen. Je kunt dus niet alleen rapportages installeren, maar ook updaten in 1C.

Stap 2

U kunt rapportage in 1C ook op een andere manier handmatig installeren via de ExtForms-catalogus. Daarin moet u de map RP ** Q *. GRP maken, waar u in plaats van sterretjes de laatste twee cijfers van het jaar en het kwartaalnummer moet invoegen. Dan moet je de map nemen met de rapporten die zouden moeten worden geïnstalleerd en alle EXE-bestanden en Ver.id daaruit kopiëren.

Stap 3

Alle bestanden met de EXE-extensie moeten worden geopend en wachten tot ze zijn geïnstalleerd. Als u voor de eerste keer rapportage in 1C moet installeren, dan worden ze gewoon geïnstalleerd, en als er al identieke bestanden in de map staan, zal het systeem vragen of ze moeten worden vervangen als er vergelijkbare bestanden zijn gevonden. Als u van plan bent om alle bestanden te vervangen en dit in de toekomst wilt doen, moet u op de A-knop drukken, en zo niet, dan handelen naar de omstandigheden. Nadat de installatie is voltooid, moet u alle EXE-bestanden uit de gemaakte map verwijderen. Vervolgens moet u de modus "Gereguleerde rapporten" opnieuw openen, zelfs als u deze hebt gestart voordat u rapportage in 1C installeerde. In het menu “Rapportgroep” verschijnt de regel “rapportage over * kwartaal 20 ** jaar”.

Aanbevolen: