Een Kolom Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Kolom Invoegen
Een Kolom Invoegen

Video: Een Kolom Invoegen

Video: Een Kolom Invoegen
Video: Excel rij of kolom invoegen 2024, Mei
Anonim

Zeker, veel computergebruikers hadden tijdens hun werk of studie te maken met Microsoft Office Excel-spreadsheets. Het lijkt erop dat er niets ingewikkelds in zit, maar vanwege de verscheidenheid aan ingebouwde functies en mogelijkheden, doen zich soms problemen voor, zelfs bij het correct invoegen van een gewone grafiek.

Een kolom invoegen
Een kolom invoegen

instructies:

Stap 1

In Microsoft Office Excel-spreadsheets is een kolom doorgaans een kolom. In Microsoft Office Excel 2003 kunnen kolommen op de volgende manieren worden toegevoegd.

Stap 2

Methode één Activeer de kolom waarvoor u een nieuwe, lege kolom wilt invoegen. Klik hiervoor met de linkermuisknop op de kolomkop, waardoor deze donkergrijs wordt gekleurd. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de geselecteerde kolom en selecteer "Toevoegen" of "Cellen toevoegen" uit de lijst die verschijnt, waarna de nieuwe kolom automatisch op de opgegeven plaats verschijnt.

Stap 3

Tweede methode U kunt een nieuwe kolom niet alleen toevoegen door de hele kolom te selecteren, maar ook de afzonderlijke cel ervan, waarvoor het voldoende is om er een markering (cursor) in te plaatsen, bijvoorbeeld door erop te klikken met de linkermuisknop. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de geselecteerde cel en selecteer "Cellen toevoegen" uit de lijst die verschijnt, selecteer vervolgens in het venster "Cellen toevoegen" dat verschijnt het subitem "Kolom" en druk op de knop "OK".

Stap 4

Methode drie Selecteer de kolom waarvoor u een nieuwe, lege kolom wilt invoegen. Selecteer vervolgens in het menu "Invoegen", dat zich in het item "Menubalk" bevindt, direct onder de "Titelbalk", het item "Kolommen" en het zal automatisch in de tabel verschijnen.

Stap 5

De vierde methode Activeer de hele kolom of de afzonderlijke cel en druk onmiddellijk op de toetsencombinatie "Ctrl" en "+" op het numerieke toetsenbord.

Stap 6

Bij alle bovenstaande methoden werd overwogen om slechts één nieuwe kolom aan de tabel toe te voegen. Om meerdere kolommen in te voegen, moet u ten minste één cel selecteren in elk van de kolommen waaraan u nieuwe kolommen wilt toevoegen.

Stap 7

In Microsoft Office Excel 2007 worden kolommen als volgt toegevoegd. Methode één Selecteer de hele kolom links van de kolom waaraan u de kolom wilt toevoegen. Klik vervolgens in de opdrachtgroep "Cellen" op het tabblad "Start" van het lint op de opdracht "Cellen invoegen".

Stap 8

Methode twee Selecteer de hele kolom links van de kolom waaraan u de kolom wilt toevoegen en voer de opdracht "Invoegen" uit (de tweede groep snelmenuopdrachten). Om meerdere grafieken in te voegen, is het noodzakelijk om meerdere kolommen tegelijk te selecteren. Hoeveel kolommen er zijn geselecteerd, er zullen evenveel nieuwe lege kolommen aan de tabel worden toegevoegd.

Stap 9

In Microsoft Office Excel 2010 worden grafieken op vrijwel dezelfde manier toegevoegd. Activeer de kolom waarvoor u de nieuwe kolom wilt invoegen. Selecteer in het menu "Invoegen" "Hoofdtabblad" en er verschijnt een nieuwe kolom op het blad.

Aanbevolen: