Een Kolom Toevoegen Aan Een Woord

Inhoudsopgave:

Een Kolom Toevoegen Aan Een Woord
Een Kolom Toevoegen Aan Een Woord

Video: Een Kolom Toevoegen Aan Een Woord

Video: Een Kolom Toevoegen Aan Een Woord
Video: Hoe in een tabel een volledige kolom toevoegen en verwijderen 2024, Mei
Anonim

In Microsoft Office Word kunt u niet alleen met tekst werken, maar ook met grafische objecten, koppelingen en tabellen. De editor heeft ingebouwde tools waarmee de gebruiker de tabel naar eigen goeddunken kan ontwerpen, zelf tekenen of kant-en-klare lay-outs gebruiken, het uiterlijk wijzigen door kolommen en rijen te verwijderen of toe te voegen.

Een kolom toevoegen aan een woord
Een kolom toevoegen aan een woord

instructies:

Stap 1

Start de teksteditor Microsoft Office Word en maak (of open) het gewenste document. Ga naar het tabblad "Invoegen" en klik in het gedeelte "Tabel" op de miniatuurknop met dezelfde naam. Selecteer het vereiste aantal vierkanten horizontaal en verticaal om de tabelparameters in te stellen, of selecteer het item "Tabel tekenen".

Stap 2

In het tweede geval wordt de cursor een potlood. Teken een tabel met dit potlood, teken het vereiste aantal kolommen en rijen. Om de tekenmodus te verlaten, selecteert u opnieuw het item "Tabel tekenen" in het menu - de cursor blijft hetzelfde.

Stap 3

Nadat de tabel is gemaakt, wordt het contextmenu "Werken met tabellen" beschikbaar. Om het te activeren, plaatst u uw muiscursor in een willekeurig gebied van uw tafel. Er zijn verschillende manieren om kolommen toe te voegen.

Stap 4

Klik op het tabblad Ontwerpen en selecteer opnieuw het gereedschap Tabel tekenen. Teken een verticale lijn met een potlood waar je een nieuwe kolom in de tabel wilt toevoegen. Sluit de tekenmodus, pas de kolombreedte aan.

Stap 5

U kunt ook op het tabblad Indeling klikken. Gebruik de muis om de kolom te markeren. Klik in het gedeelte "Rijen en kolommen" op een van de knoppen. De knop "Links invoegen" voegt een nieuwe kolom toe aan de linkerkant van de geselecteerde kolom, de knop "Links invoegen" voegt respectievelijk een nieuwe kolom toe aan de rechterkant van de geselecteerde kolom.

Stap 6

De volgende optie: klik in dezelfde sectie op de knop in de vorm van een diagonale pijl - het venster "Cellen toevoegen" wordt geopend. Markeer het item "Gehele kolom invoegen" met een markering en druk op de knop OK.

Stap 7

Als u meerdere kolommen tegelijk moet toevoegen, selecteert u hetzelfde aantal kolommen in de tabel als u gaat invoegen en klikt u op de knop "Links toevoegen" of "Rechts toevoegen". De tabel groeit met het toegewezen aantal kolommen.

Aanbevolen: