Hoe Te Registreren Bij Opstarten

Inhoudsopgave:

Hoe Te Registreren Bij Opstarten
Hoe Te Registreren Bij Opstarten

Video: Hoe Te Registreren Bij Opstarten

Video: Hoe Te Registreren Bij Opstarten
Video: Programma's automatisch opstarten in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Als u vaak programma's installeert en test, en u meerdere programma's moet schrijven om op te starten, hoeft u geen software van derden te installeren. Je kunt best rondkomen met de standaardmethoden voor het toevoegen van uitvoerbare bestanden aan het opstartmenu.

Hoe te registreren bij opstarten
Hoe te registreren bij opstarten

Noodzakelijk

Regedit-software

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om items aan het opstartmenu toe te voegen, is door handmatig snelkoppelingen toe te voegen. Om handmatig een programmasnelkoppeling aan het opstartmenu toe te voegen, moet u op het menu "Start" klikken - "Programma's" selecteren - met de rechtermuisknop op de regel "Opstarten" - "Openen" klikken.

Stap 2

In de geopende map kunt u de gewenste snelkoppeling kopiëren of het aanmaken van een snelkoppeling in deze map gebruiken. Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in deze map - selecteer "Nieuw" - "Snelkoppeling".

Stap 3

Klik in het nieuwe venster op de knop "Bladeren" en specificeer het pad naar het uitvoerbare bestand - klik op de knop "Openen" - klik vervolgens op de knop "Volgende".

Stap 4

Voer een naam in voor uw snelkoppeling - klik op de knop "Voltooien". U hebt een snelkoppeling in deze map gemaakt.

Stap 5

Er is een meer gecompliceerde manier om items aan het opstarten toe te voegen. Het is gerelateerd aan het bewerken van het register. Als je het goed begrijpt, lijkt deze methode je niet minder gemakkelijk dan de vorige. Klik op het menu Start - selecteer Uitvoeren - typ regedit - klik op OK.

Stap 6

In het programmavenster dat wordt geopend, ziet u aan de linkerkant de registermappen. Volg het volgende pad: [HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Run]. Deze map bevat programma's die alleen worden uitgevoerd wanneer de huidige gebruiker zich aanmeldt bij het besturingssysteem. Om bijvoorbeeld een snelkoppeling naar het programma Notepad ++ toe te voegen om op te starten, moet u de volgende sleutel toevoegen: "Notepad ++. Exe" = "C: Program FilesNotepad ++

otepad ++.exe.

Aanbevolen: