Hoe Programma's Te Verwijderen Bij Het Opstarten In Windows 7

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Te Verwijderen Bij Het Opstarten In Windows 7
Hoe Programma's Te Verwijderen Bij Het Opstarten In Windows 7

Video: Hoe Programma's Te Verwijderen Bij Het Opstarten In Windows 7

Video: Hoe Programma's Te Verwijderen Bij Het Opstarten In Windows 7
Video: Windows 7 - Automatisch opstarten van programma's uitschakelen 2024, Maart
Anonim

Een mogelijke reden dat de computer langzaam opstart, is het enorme aantal programma's dat erop is geïnstalleerd. Naast Windows zelf, wanneer de machine wordt aangezet, beginnen veel toepassingen te draaien. Om de benodigde software niet te verwijderen en tegelijkertijd de prestaties van de pc te verbeteren, is het noodzakelijk om enkele van deze uit de lijst "Opstarten" te verwijderen.

Hoe programma's te verwijderen bij het opstarten in Windows 7
Hoe programma's te verwijderen bij het opstarten in Windows 7

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste methode kan worden beschouwd als het opschonen van de map met dezelfde naam. Er zijn eigenlijk twee Startup-directories, één voor uw persoonlijke account en één voor iedereen. De eerste is te vinden op: / Users // AppData / Roaming / Microsoft / Windows / Main Menu / Programs / Autostart op de systeempartitie van de harde schijf. De andere bevindt zich in Programmagegevens / Microsoft / Windows / Hoofdmenu / Programma's / Autostart. Verwijder snelkoppelingen naar programma's in deze mappen, zodat ze alleen worden uitgevoerd als dat echt nodig is.

Stap 2

U kunt het laden van software ook configureren via msconfig, een ingebouwd hulpprogramma voor Windows 7. U kunt het openen via het item Uitvoeren in Start of door op R + Win te drukken. Typ in de regel die verschijnt de naam van het hulpprogramma en houd Enter ingedrukt. Er wordt een venster geopend waarin u het tabblad moet vinden dat verantwoordelijk is voor het automatisch laden. Schakel daar de selectievakjes uit van de programma's die niet met het systeem mogen worden geladen.

Stap 3

De laatste methode, die alleen systeembronnen gebruikt, is om het register bij te werken. Druk op R + Win of hetzelfde item "Uitvoeren" en typ de opdracht regedit. U moet de mappen opschonen in Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Run van de HKEY_CURRENT_USER en HKEY_LOCAL_MACHINE takken. Nadat de sleutels zijn verwijderd, stoppen de programma's met het vertragen van het opstarten van de pc.

Stap 4

Om het probleem op te lossen, kunt u speciale software gebruiken, bijvoorbeeld Autoruns of Starter. Vergelijkbare functies zijn te vinden in complexe hulpprogramma's voor het onderhoud van het besturingssysteem - CCleaner en BoostSpeed.

Aanbevolen: