Een Beveiligd Document Openen

Inhoudsopgave:

Een Beveiligd Document Openen
Een Beveiligd Document Openen

Video: Een Beveiligd Document Openen

Video: Een Beveiligd Document Openen
Video: Beveiligd document versturen in Word en LibreOffice 2024, Mei
Anonim

Voor sommige documenten in Microsoft Office-indeling met vertrouwelijke informatie is een wachtwoord vereist. Na een bepaalde tijd kan dit wachtwoord eenvoudig worden vergeten. Gelukkig is dit probleem oplosbaar.

Een beveiligd document openen
Een beveiligd document openen

Noodzakelijk

Accent OFFICE Password Recovery-programma

instructies:

Stap 1

Voor de volgende stappen heeft u het Accent OFFICE Password Recovery-programma nodig. Met zijn hulp kun je wachtwoorden raden voor bijna alle versies van Microsoft Office, inclusief de versie van Microsoft Office 2010. Download en installeer het op de harde schijf van je computer. Let op: de proefversie van het programma heeft een beperkte gebruiksduur.

Stap 2

Start het programma en ga naar "Instellingen". Selecteer in het menu dat verschijnt het onderdeel "Toepassingen". Zoek in het venster dat verschijnt het onderdeel "Toepassingsprioriteit". Er staat een pijl naast. Klik met de linkermuisknop op deze pijl. Selecteer "Hoog" in de lijst met opties die daarna verschijnen.

Stap 3

Vink vervolgens het vakje aan voor alle mogelijke items die in het venster zullen staan (als ze niet automatisch zijn aangevinkt). Zoek daarna de regel "Status automatisch opslaan". Gebruik de pijlen om de waarde "1 minuut" in te stellen. Klik na het selecteren van alle instellingen op OK.

Stap 4

Selecteer nu in het hoofdmenu van het programma "Bestand" en vervolgens - "Openen". Er verschijnt een bladervenster. Geef het pad op naar het beveiligde document dat u wilt openen. Selecteer dit document met de linkermuisklik. Selecteer vervolgens "Openen" onderaan het bladervenster.

Stap 5

Daarna begint de procedure voor het raden van het wachtwoord voor het bestand dat u hebt geselecteerd. De tijd die het programma hiervoor nodig heeft, is afhankelijk van het type document (bij Word-documenten kan dit in de regel langer duren). Het is ook de moeite waard om te bedenken dat hoe meer tekens het wachtwoord bevat, hoe meer tijd het kost om het wachtwoord te raden. Als u Microsoft Office 2003 of eerder gebruikt, kost dit over het algemeen veel minder tijd.

Stap 6

Nadat het raden van het wachtwoord is voltooid, wordt een venster geopend waarin het rapport wordt gepubliceerd. Dit rapport bevat het wachtwoord voor het document. Nu kunt u het document openen dat u nodig heeft.

Aanbevolen: