Een Beveiligd Archief Openen

Inhoudsopgave:

Een Beveiligd Archief Openen
Een Beveiligd Archief Openen

Video: Een Beveiligd Archief Openen

Video: Een Beveiligd Archief Openen
Video: Wie zijn de betogers voor de deur van dat Utrechtse restaurant? [RTV Utrecht] 2024, Mei
Anonim

Er zijn situaties waarin een wachtwoord is ingesteld voor een zip- of rar-archief. En ik zou er heel graag data uit willen halen. De situatie is bijna hopeloos, maar het is het proberen waard. Er zijn enkele methoden en programma's waarmee u gegevens uit het archief kunt ophalen. Het hacken van een zip- of rar-archief met een wachtwoord is mogelijk dankzij brute-forcing wachtwoorden, de zogenaamde "bruteforward".

Een beveiligd archief openen
Een beveiligd archief openen

Noodzakelijk

Personal computer, Advanced Archive Password Recovery-programma

instructies:

Stap 1

Als u plotseling een hulpprogramma op internet vindt dat op een andere basis werkt, dan zal het met een waarschijnlijkheid van 99% een nep of een virus blijken te zijn. Desalniettemin is het vermeldenswaard dat u beschadigde archieven kunt openen zonder brute-forcering, maar alleen als deze archieven zijn gemaakt door oude archiefbeheerders. De mogelijkheid om dergelijke archieven te vinden is bijna nul.

Stap 2

Toch blijft het proberen het archief met brute kracht te kraken. Bij gebruik van de alfabetische methode, brute-force wachtwoorden (bijvoorbeeld aabc, aabd, aabe, etc.).

Stap 3

In dit geval worden alle geldige wachtwoorden doorzocht. Het is ook vermeldenswaard dat het hele proces afhangt van het geselecteerde wachtwoordbereik. Over het algemeen kunnen we stellen dat het met deze methode praktisch onmogelijk is om een achtcijferig wachtwoord te kraken. En het kan heel lang duren. Alleen een superkrachtige computer kan het.

Stap 4

U kunt het Advanced Archive Password Recovery-programma gebruiken. Haar voornaamste taak is in principe het kraken van archieven. Download eerst het programma van internet. Het wordt bijna gratis verspreid. Er zijn echter enkele problemen die aanwezig zijn in dergelijke programma's voor het kraken van archieven. De gebruiker kan de tekens in het wachtwoord instellen. De computer heeft 161 standaardtekens. Dit betekent dat het programma ongeveer 17.416.274.304.961 wachtwoorden moet proberen. Volgens de ontwikkelaars van dit programma worden er 15 miljoen combinaties per seconde uitgezocht. Zelfs met deze snelheid duurt het ongeveer 10 dagen om uit te zoeken.

Stap 5

Voer het programma uit om het wachtwoord in het archief te kraken. Selecteer vervolgens het archief dat u nodig hebt en open het via het programma. Klik hiervoor op het tabblad "Openen". Kies het type aanval. U kunt de standaardzoekopdracht gebruiken, dat wil zeggen alle mogelijke combinaties specificeren. Of je kunt brute kracht op het masker gebruiken. Het is handig wanneer de gebruiker een deel van het wachtwoord weet. Klik vervolgens op het tabblad "Start". Aan het einde van de zoekopdracht geeft het programma het resultaat weer.

Aanbevolen: