Een USB-flashstation Formatteren Als De Schijf Tegen Schrijven Is Beveiligd

Inhoudsopgave:

Een USB-flashstation Formatteren Als De Schijf Tegen Schrijven Is Beveiligd
Een USB-flashstation Formatteren Als De Schijf Tegen Schrijven Is Beveiligd

Video: Een USB-flashstation Formatteren Als De Schijf Tegen Schrijven Is Beveiligd

Video: HOE USB STICK HERSTELLEN TOT VOLLEDIGE CAPACITEIT ?? 2022, November
Anonim

Het is erg handig om een ​​flashstation te gebruiken. U kunt er informatie op opslaan. Het is klein van formaat en kan bij je worden gedragen. Maar er is één klein probleem. Het is niet altijd mogelijk om een ​​USB-stick op een computer te gebruiken. Tijdens het kopiëren of formatteren verschijnt er een bericht dat de schijf tegen schrijven is beveiligd. Er zijn verschillende manieren om dit probleem op te lossen.

Een USB-flashstation formatteren als de schijf tegen schrijven is beveiligd
Een USB-flashstation formatteren als de schijf tegen schrijven is beveiligd

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet;
  • - USB-stick;
  • - AlcorMP-programma;
  • - JetFlash Recovery Tool-software;
  • - HP USB Disk Storage Format Tool.

instructies:

Stap 1

Veel flashdrives hebben schakelaars. Je kunt het gewoon wisselen. Als dit niet helpt, moet u het volgende doen om de bescherming te verwijderen. Voer in de registertak de tekst HKEY_LOCAL_MACHINE - SYSTEM - CurrentControlSet - Control - StorageDevicePolicies in. Stel vervolgens de WriteProtect-waarde in op nul. Start je computer opnieuw op.

Stap 2

U kunt ook de JetFlash Recovery Tool gebruiken. Met dit programma kunt u uw flashstation formatteren. Download het online. Plaats de USB-stick en voer het programma uit. Daarin moet u op de knop Start klikken. Binnen enkele seconden ontvangt u een USB-stick die u volledig kunt gebruiken.

Stap 3

Gebruik de HP USB Disk Storage Format Tool. Sluit de USB-stick aan op uw computer. Voer het programma uit. Geef in de lijst met apparaten uw USB-flashstation op. Selecteer in het geopende venster NTFS en klik op Start. Klik in het geopende venster op "Ja". Het formatteren begint. Klik aan het einde van het proces op OK. Let erop dat het apparaat correct moet worden geselecteerd. Anders wordt er iets anders geformatteerd.

Stap 4

Download het AlcorMP-programma. Bewaar alle informatie vooraf, want deze wordt verwijderd. Start het AlcorMP-programma. Nu kunt u uw USB-stick aansluiten. Als u niet tevreden bent met de instellingen, gaat u naar het hulpprogrammamenu en stelt u de gewenste parameters in. Als het programma om een ​​wachtwoord vraagt, sla dit dan over.

Stap 5

Laat alle velden leeg en klik op de knop "OK". Klik op Start om het formatteren te starten. Aan het einde van de scan is het USB-apparaat volledig geformatteerd en wordt alle informatie gewist. Nu kunt u een USB-flashstation gebruiken om met verschillende gegevens op een pc te werken.

Populair per onderwerp