Een Met Een Wachtwoord Beveiligd Archief Uitpakken

Inhoudsopgave:

Een Met Een Wachtwoord Beveiligd Archief Uitpakken
Een Met Een Wachtwoord Beveiligd Archief Uitpakken

Video: Een Met Een Wachtwoord Beveiligd Archief Uitpakken

Video: Een Met Een Wachtwoord Beveiligd Archief Uitpakken
Video: Bestanden beveiligen met een wachtwoord 2024, April
Anonim

De methode voor het uitpakken van met een wachtwoord beveiligde archieven verschilt niet veel voor verschillende soorten archiveringssystemen. Als voorbeeld kunt u een van de meest populaire nemen: WinRar. Afhankelijk van de opties die tijdens het inpakken zijn gebruikt, is de inhoud van het archief met het wachtwoord mogelijk zichtbaar, maar kunt u het daar niet uitpakken zonder het wachtwoord. Een asterisk wordt toegevoegd aan de bestandsnamen in dergelijke "transparante" maar gesloten archieven wanneer ze worden bekeken als een beveiligingslabel.

Een met een wachtwoord beveiligd archief uitpakken
Een met een wachtwoord beveiligd archief uitpakken

instructies:

Stap 1

Ongeacht of het mogelijk is om bestanden in een gecodeerd archief te zien of niet, de volgorde van acties bij het uitpakken zal hetzelfde zijn. Klik eerst met de rechtermuisknop op het archief en selecteer de gewenste extractieoptie in het vervolgkeuzemenu - het zal ten minste drie methoden weergeven. Welke u ook kiest, het heeft geen invloed op de manier waarop u het wachtwoord invoert.

Stap 2

De archiver toont een venster waarin u wordt gevraagd het wachtwoord voor het versleutelde bestand in te voeren. In het daarvoor bestemde veld moet u dit codewoord of deze zin typen. U kunt het kopiëren, als het bijvoorbeeld naar u is verzonden, samen met een gecodeerd archief, en het in het veld van dit dialoogvenster plakken (CTRL + C en CTRL + V). Natuurlijk wordt het ingevoerde wachtwoord om samenzwering in stand te houden verborgen door onleesbare tekens.

Stap 3

Klik vervolgens op "OK" om de procedure voor het uitpakken van bestanden naar de opgegeven locatie te starten. Als het wachtwoord dat u hebt ingevoerd niet overeenkomt met het wachtwoord dat is opgegeven bij het inpakken van de inhoud, geeft de archiver een bijbehorend diagnostisch bericht weer. U moet het wachtwoord opgeven en de handeling opnieuw herhalen.

Aanbevolen: