Hoe U Uw Netbook Kunt Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Netbook Kunt Versnellen
Hoe U Uw Netbook Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Netbook Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Netbook Kunt Versnellen
Video: Boot lenovo thinkpad from USB 2024, Mei
Anonim

We missen vaak de kracht van onze computer. Situaties kunnen heel verschillend zijn - van het feit dat we niet genoeg middelen hebben om het spel te starten, en eindigend met het feit dat ons videobeeld vertraagt. Om de laptop sneller te maken, volstaat het om enkele eenvoudige aanbevelingen op te volgen, waarvoor geen hoge computervaardigheid vereist is.

Hoe u uw netbook kunt versnellen
Hoe u uw netbook kunt versnellen

instructies:

Stap 1

Maak allereerst de opstartprocessen schoon. Veel programma's die u niet nodig hebt, kunnen op de achtergrond worden uitgevoerd. Dit vertraagt niet alleen het laden van de netbook en veroorzaakt overspanning van de processor aan het begin van het werk, maar heeft ook een nadelig effect op de prestaties van de computer als geheel. Gebruik Loonies Admint om autostart te verwijderen van programma's die je niet nodig hebt.

Stap 2

Gebruik een vereenvoudigd klassiek vensterontwerp, welk systeem u ook heeft. Als effecten zijn ingeschakeld, zoals venstertransparantie, wordt de computer gedwongen om bijna het dubbele van de werkbelasting aan te kunnen die hij zonder zou moeten. Als u de prestaties van uw computer wilt verbeteren, schakelt u alle effecten met betrekking tot uw besturingssysteem uit.

Stap 3

Terwijl u met uw computer werkt, controleert u voortdurend programma's die op de achtergrond worden uitgevoerd en schakelt u onnodige programma's uit. Maak er een regel van om met slechts één of twee programma's tegelijk te werken. Als u het programma niet kunt afsluiten of het niet via de lade kunt sluiten, gebruikt u Taakbeheer om het bijbehorende proces te voltooien.

Aanbevolen: