Hoe U Uw Internetmodem Kunt Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Internetmodem Kunt Versnellen
Hoe U Uw Internetmodem Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Internetmodem Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Internetmodem Kunt Versnellen
Video: 📶 4G LTE USB-modem met WiFi van AliExpress / Review + Instellingen 2024, Mei
Anonim

Wanneer u op internet werkt, zijn de belangrijkste indicatoren downloadsnelheid en verbindingsstabiliteit. Beide kunnen alleen worden gewijzigd door het huidige tariefplan, de operator of de apparatuur waarmee toegang tot internet wordt geboden, te wijzigen. Maar er blijft de mogelijkheid van maximale optimalisatie van uw werk op internet in overeenstemming met de taken waarmee u nu wordt geconfronteerd.

Hoe u uw internetmodem kunt versnellen
Hoe u uw internetmodem kunt versnellen

instructies:

Stap 1

Als u de laadsnelheid van uw pagina wilt maximaliseren tijdens het surfen op het web, moet u uw browser optimaliseren. Om dit te doen, schakelt u het laden van elementen zoals afbeeldingen, java-applicaties en flitser uit in de instellingen. U kunt ook een dienst gebruiken zoals verkeerscompressie. Deze diensten kunnen tegen betaling of gratis worden geleverd. Gebruik de zoekfunctie om de voor u meest geschikte dienst te kiezen.

Stap 2

Gebruik de Opera mini-browser. Aanvankelijk was deze browser bedoeld voor gebruik op mobiele telefoons om verkeer te besparen, maar hij kan ook op een computer worden gebruikt. Om dit te doen, moet u een Java-emulator installeren. Het specifieke van de browser is dat de opgevraagde pagina eerst op de opera.com-server wordt geladen, waar deze wordt gecomprimeerd en pas daarna naar uw computer wordt verzonden. Door de pagina te comprimeren, wordt de laadtijd verkort. In Opera mini-instellingen kunt u ook het downloaden van afbeeldingen en applicaties uitschakelen.

Stap 3

Schakel bij gebruik van downloadmanagers applicaties van derden uit die op de een of andere manier de actieve internetverbinding kunnen beïnvloeden. Dit kan een torrent zijn, applicaties die op de achtergrond draaien, een browser, instant messengers en communicatietools, maar ook programma's die updates downloaden. Controleer de lade en gebruik ook Taakbeheer om ze uit te schakelen als u problemen ondervindt met de standaardafsluiting.

Stap 4

Let bij het gebruik van een torrent op de aanbevelingen die in de vorige stap zijn beschreven. Stel daarnaast altijd de hoogste prioriteit in voor actieve downloads. Als u dringend één bestand moet downloaden, pauzeer dan de rest van de downloads. Houd de maximale uploadsnelheid altijd op één kilobit. Start geen toepassingen via een netwerkverbinding totdat het downloaden is voltooid.

Aanbevolen: