Hoe U Uw Computer Kunt Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Kunt Versnellen
Hoe U Uw Computer Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Versnellen
Video: MAAK JE PC SNELLER IN 5 STAPPEN! WERKT IN 2021! 2024, April
Anonim

Vroeg of laat merken de meesten van ons dat de snelheid van de computer aanzienlijk is gedaald. Waarom gebeurt dit? Het hardwaregedeelte van de computer is immers niet veranderd - de processor voert hetzelfde aantal bewerkingen per seconde uit, de geheugengrootte blijft hetzelfde en het lijkt erop dat de snelheid niet zou moeten veranderen. En dit gebeurt vanwege problemen in het softwaregedeelte van de computer - virussen, onjuiste registersleutels, onjuist verwijderde programma's. Dit alles leidt tot een aanzienlijke afname van de werksnelheid.

Hoe u uw computer kunt versnellen
Hoe u uw computer kunt versnellen

Het is nodig

Om programmafouten te herstellen, zijn speciale reinigingsprogramma's nodig. Het is handig om de reeds populaire "HijackThis"-programma's te gebruiken om bugs en verdachte "gaten" in het systeem te repareren, "Dr. web cure it "voor het verwijderen van virussen en" Regcleaner "voor het opschonen van het register. Al deze hulpprogramma's worden gedistribueerd onder een freeware-licentie, dus u zult geen problemen hebben met hun aankopen - ze kunnen allemaal openlijk op internet worden gedownload

instructies:

Stap 1

Eerst moet je de virussen verwijderen. Koppel uw computer los van internet, van het lokale netwerk. Start uw computer opnieuw op in de veilige modus. Voer het programma Dr. web cur it”en voer een volledige virusscan van uw computer uit. Dit kan lang duren, maar het moet gebeuren. Verwijder alle gevonden virusbestanden. Start je computer opnieuw op.

Stap 2

Laten we nu het register opschonen. Voer het hulpprogramma "Regcleaner" uit. Markeer op het tabblad Software de programma's die niet meer in uw systeem aanwezig zijn, maar waarvan er wel vermeldingen in het register zijn. Klik op "verwijder geselecteerde". Hiermee worden onnodige vermeldingen verwijderd. Laten we nu zoeken naar registerfouten. Klik op Extra - Register opschonen - Doe ze allemaal. Er wordt gezocht naar foutieve sleutels. Markeer alle fouten met een vinkje en selecteer "Geselecteerde verwijderen".

Stap 3

En tot slot, laten we ons systeem beschermen met het hulpprogramma "HijackThis". Nadat u het programma hebt gestart, selecteert u het item "Alleen een systeemscan uitvoeren", en, zoals in het vorige geval, markeert u de fouten en klikt u op "Fix cheked".

Na zo'n reiniging zal de computersnelheid merkbaar toenemen en zal de beveiliging toenemen.

Aanbevolen: