Hoe U Uw Games Kunt Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Games Kunt Versnellen
Hoe U Uw Games Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Games Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Games Kunt Versnellen
Video: MAAK JE PC SNELLER IN 5 STAPPEN! WERKT IN 2021! 2024, April
Anonim

Nieuwe games voor computers en laptops verschijnen vrij vaak. Helaas kunnen eigenaren van oude computers het zich niet veroorloven om van de volgende versie van hun favoriete spel te genieten. Maar niet veel mensen weten dat u de prestaties van uw computer tijdens het spelen aanzienlijk kunt verbeteren door enkele systeemparameters te wijzigen.

Hoe u uw games kunt versnellen
Hoe u uw games kunt versnellen

Het is nodig

  • Spel Booster
  • beheerdersaccount

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om uw computer te optimaliseren voor betere spelprestaties, is door het juiste besturingssysteem te installeren. Er is een assemblage van Windows XP, die exclusief is ontworpen voor het uitvoeren van games. Elke keer dat je een nieuw besturingssysteem installeert om een game met hoge systeemvereisten enkele uren te spelen, is natuurlijk een onaangenaam genoegen. Daarom wordt aanbevolen om Windows XP Game Edition als tweede besturingssysteem te installeren.

Stap 2

Als er geen mogelijkheid of wens is om een tweede OS te installeren, dan kun je proberen een bestaand systeem voor games op te zetten. Verhoog eerst de snelheid van het verwerken van gegevens van uw harde schijf. Open hiervoor het item "Deze computer", selecteer de harde schijfpartitie waarop een bepaald spel is geïnstalleerd en open de eigenschappen ervan. Schakel het item "Sta indexering van de inhoud van bestanden op deze schijf toe" uit. Met deze methode wordt de gegevensverwerkingssnelheid met 10% verhoogd.

Stap 3

Schakel alle programma's en services van derden uit. Heel vaak vertraagt het draaien van meerdere applicaties tegelijkertijd uw computer. Als je geen internettoegang nodig hebt voor de gameplay, verbreek dan de internetverbinding. Sluit programma's zoals Skype en uTorrent zeker af.

Stap 4

Download een programma genaamd Game Booster. Het is speciaal ontworpen om een laptop of computer te optimaliseren voor gaming. Dit programma schakelt automatisch alle inactieve services uit en wijzigt de instellingen van het besturingssysteem, waardoor de belasting van de processor en het RAM-geheugen aanzienlijk wordt verminderd.

Stap 5

Installeer het programma en voer het uit. Open het tabblad Start en klik op Snelheid verhogen. Start uw computer opnieuw op nadat u de geselecteerde opties hebt toegepast.

Aanbevolen: