Hoe Oude E-mail Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Oude E-mail Terug Te Krijgen
Hoe Oude E-mail Terug Te Krijgen

Video: Hoe Oude E-mail Terug Te Krijgen

Video: Hoe Oude E-mail Terug Te Krijgen
Video: Verwijderde mail terughalen in Outlook 🚮 2024, April
Anonim

Om oude mail terug te krijgen, moet de gebruiker een aantal specifieke handelingen uitvoeren. In sommige gevallen is hiervoor geen tussenkomst van de administratie vereist, maar er zijn situaties dat het zonder de hulp van de administratie van de postdienst onmogelijk is om de toegang tot de post te herstellen.

Hoe oude e-mail terug te krijgen
Hoe oude e-mail terug te krijgen

Noodzakelijk

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Als je de mailbox van een dienst langer dan zes maanden niet hebt gebruikt, wordt deze automatisch voor een bepaalde tijd geblokkeerd, waarna deze wordt verwijderd. Om te voorkomen dat u uw e-mailinbox kwijtraakt, moet u er regelmatig berichten van naar andere gebruikers sturen. Als uw e-mail is geblokkeerd, kunt u proberen deze te verwijderen.

Stap 2

Een geblokkeerde mailbox herstellen. U heeft een bepaalde tijd om e-mail te herstellen voordat uw e-mailaccount wordt verwijderd. Wanneer de toegang is hersteld, ziet u het volgende. De inlogpoging zal niet succesvol zijn en het scherm zal informatie weergeven dat als u de eigenaar bent van dit account, u het kunt herstellen. U moet naar de bijgevoegde link gaan en de verdere instructies volgen om oude e-mail terug te brengen voor uw gebruik.

Stap 3

Als het e-mailaccount van de server is verwijderd, kunt u de vorige status van uw mailbox niet herstellen. Het enige dat u in deze situatie kunt doen, is de mailbox opnieuw registreren met hetzelfde adres. Als de naam die u invoert al in gebruik is, kunt u proberen contact op te nemen met de nieuwe eigenaar van de e-mail en hem vragen het account voor uw gebruik op te geven.

Aanbevolen: