Hoe U Uw Pc Kunt Controleren Op Virussen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Pc Kunt Controleren Op Virussen
Hoe U Uw Pc Kunt Controleren Op Virussen

Video: Hoe U Uw Pc Kunt Controleren Op Virussen

Video: Hoe U Uw Pc Kunt Controleren Op Virussen
Video: How to Remove Viruses From Your Computer 2024, Mei
Anonim

Als u veel en vrij vaak internet gebruikt, wordt u, zonder uw wens, een gemakkelijk slachtoffer van allerlei soorten wormen, Trojaanse paarden, malware en andere virussen die het wereldwijde netwerk bevolken. De mythe dat een virus alleen kan worden gekocht van onbetrouwbare websites is al lang onterecht. Uw computer kan zelfs geïnfecteerd raken terwijl u naar het nieuws kijkt of naar een sportwedstrijd kijkt. Hier zijn enkele eenvoudige tips om jezelf hiertegen te beschermen.

Hoe u uw pc kunt controleren op virussen
Hoe u uw pc kunt controleren op virussen

instructies:

Stap 1

Bied realtime bescherming van uw computer door een van de speciale programma's te installeren - antivirusprogramma's, waarmee u uw computer kunt beschermen en tegelijkertijd op elk moment kunt scannen op bedreigingen. Door een antivirusprogramma te installeren, kunt u ook kwaadaardige sites volgen, bestanden controleren die van internet zijn gedownload, updates over nieuwe virussen installeren en bijzonder belangrijke sites onder persoonlijke controle plaatsen.

Stap 2

Download een gratis antivirusprogramma als u de betaalde versies nog niet kunt betalen. Veel gratis te gebruiken programma's die op het internet drijven, doen uitstekend werk om uw computer net zo goed te beschermen als hun commerciële tegenhangers. Werk de database zo vaak mogelijk bij, voer minimaal meerdere keren per maand algemene controles uit en uw computer is volledig beveiligd.

Stap 3

Gebruik online antivirussoftware als u niet de moeite wilt nemen om nieuwe programma's te installeren. Gebruik de zoekfunctie om een site te vinden die services biedt voor het zoeken naar en het verwijderen van virussen van uw pc en het diagnosticeren van apparatuur.

Stap 4

Raadpleeg een apart bestand dat u wantrouwt bij het gebruik van de databases van antivirusprogramma's, ga naar de site van een antivirusprogramma en voer de naam van het bestand waarin u geïnteresseerd bent in bij het zoeken, als het een virus is, wordt u er onmiddellijk over geïnformeerd.

Aanbevolen: