Communicatie Tussen Laptops Tot Stand Brengen

Inhoudsopgave:

Communicatie Tussen Laptops Tot Stand Brengen
Communicatie Tussen Laptops Tot Stand Brengen

Video: Communicatie Tussen Laptops Tot Stand Brengen

Video: Communicatie Tussen Laptops Tot Stand Brengen
Video: How to FIX LAPTOP HINGE in Just 10 Minutes - EASY TUTORIAL 2024, April
Anonim

Om communicatie tussen laptops tot stand te brengen, is het noodzakelijk om een lokaal netwerk tussen de twee systemen tot stand te brengen met behulp van een Ethernet-kabel of een speciale USB-kabel. Laptops moeten bestanden kunnen delen om gegevens over te dragen.

Communicatie tussen laptops tot stand brengen
Communicatie tussen laptops tot stand brengen

Noodzakelijk

Ethernet-kabel of USB-datakabel

instructies:

Stap 1

Koppel laptops los van bestaande LAN-netwerkverbindingen.

Stap 2

Sluit het ene uiteinde van een standaard Ethernet-kabel aan op de Ethernet-poort op een van de laptops.

Stap 3

Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de Ethernet-poort op de tweede laptop.

Stap 4

Open Deze computer, klik met de rechtermuisknop op bestanden of mappen die u wilt overbrengen tussen de twee computers en selecteer Eigenschappen in het vervolgkeuzemenu. Er wordt een venster geopend met verschillende instellingen met betrekking tot de geselecteerde bestanden of mappen. Voltooi deze stap op beide computers om het delen van bestanden correct in te stellen.

Stap 5

Klik op het tabblad Delen en beveiliging bovenaan het venster Eigenschappen op elke computer en vink de optie Deze map delen aan. Nu het delen van bestanden is geopend, kunnen gegevens worden overgedragen. Ga naar de volgende stap om communicatie tussen laptops tot stand te brengen met behulp van een USB-kabel.

Stap 6

Sluit de USB-kabel aan op een beschikbare USB-poort op een van de laptops.

Stap 7

Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een USB-poort op de andere laptop.

Stap 8

Installeer de software en stuurprogramma's die bij de kabel zijn geleverd, zodat het nieuwe apparaat door systemen wordt herkend.

Stap 9

Open Deze computer, klik met de rechtermuisknop op de bestanden of mappen die u tussen de laptops wilt overbrengen en selecteer Eigenschappen in het vervolgkeuzemenu. Er verschijnt een venster met instellingen met betrekking tot bestanden of mappen. Voltooi deze stap op beide laptops om het delen van bestanden correct in te stellen.

Stap 10

Klik op het tabblad Delen en beveiliging in het venster Eigenschappen op elke laptop en vink de optie Deze map delen aan. De bestanden worden vervolgens gedeeld en gegevens kunnen worden overgedragen.

Aanbevolen: