Hoe Te Kiezen Tussen Dell, Samsung, Acer, Asus Laptops

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kiezen Tussen Dell, Samsung, Acer, Asus Laptops
Hoe Te Kiezen Tussen Dell, Samsung, Acer, Asus Laptops

Video: Hoe Te Kiezen Tussen Dell, Samsung, Acer, Asus Laptops

Video: Hoe Te Kiezen Tussen Dell, Samsung, Acer, Asus Laptops
Video: Как подключить ноутбук к телевизору с помощью кабеля HDMI - легко 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is de laptopmarkt overvol met wereldwijde fabrikanten en een grote verscheidenheid aan modellen van hen, zodat iedereen kan vinden wat hij nodig heeft op het gebied van smaak, ontwerp en prijs.

https://s5.goodfon.ru/wallpaper/previews-middle/413378
https://s5.goodfon.ru/wallpaper/previews-middle/413378

Goede keuze

Om een laptop correct te kiezen, moet de koper, net als elke andere techniek, allereerst beslissen voor welke doeleinden deze zal dienen. Als het voor werk, internettoegang, ontvangen en verzenden van e-mail is, wordt aangenomen dat de laptopcapaciteit één is. Als je van plan bent om op een laptop te spelen, moet je een krachtigere techniek kiezen.

Grootte, gewicht en batterijcapaciteit zijn van cruciaal belang voor notebooks. Nadat u deze parameters hebt bepaald, moet u naar de winkel voor huishoudelijke apparaten gaan. Beter - rechtstreeks naar de fabrikant zelf.

Als je de voorkeur geeft aan kwaliteit en een stabiel werkende, duurzame laptop wilt, kies dan een van de Asus-modellen, die een van de grote "vier" wereldfabrikanten is (samen met Lenovo, Sony, Samsung). Een laptop van Asus zal zeker betrouwbaar en onmisbaar blijken te zijn in het werk, maar ook in de organisatie van vrije tijd. Dit is de beste optie in termen van productie en garantiegebruik. Als je een Asus hebt gekocht, heb je er jarenlang geen omkijken meer naar. Bovendien is Asus een fabrikant van notebooks voor andere bedrijven. Het is veilig om te zeggen dat Asus de leider is onder de fabrikanten van computerapparatuur ter wereld, het is de optimale combinatie van stijl en kwaliteit in elk model. Het bekendste model is de Asus X53U.

Een laptop van Samsung, een van de Big Four, is ook een goede keuze. Dit zijn laptops met een lange garantieperiode en hoogwaardige montage. Ook een groot aantal servicecentra in Rusland spreekt in hun voordeel. Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan het model Samsung Chronos 700Z7C (NP-700Z7C-S01RU), dat een universele keuze zal worden voor het oplossen van verschillende taken.

Tweede "echelon"

Als je op zoek bent naar een goedkope optie en daar minimale eisen aan stelt, let dan op de Acer-laptop. Dit is een redelijk bekend merk dat al heel lang op de markt voor computerapparatuur is. Een Acer-laptop moet worden genomen als er niet genoeg geld is voor Asus en de prijsvraag primair is. Soms slaan laptopfabrikanten Acer Windows Vista op en zetten ze op 1 gigabyte RAM. Dit gaat vervolgens gepaard met overlast op het werk. Al maakt Acer, net als Asus, laptops voor andere fabrikanten. Het moet gezegd dat Acer zich altijd heeft onderscheiden door een hang naar innovaties, omdat de modellen van hun laptops relevant zijn. Het ontwerp is ook aangenaam. Populair is bijvoorbeeld Acer Aspire 5750G-2678G1TMnkk.

De eerste drie zijn inferieur aan Dell-laptops, die meer prijs dan kwaliteit kunnen aantrekken. Wanneer u een te goedkope laptop aanschaft, moet u er rekening mee houden dat u later waarschijnlijk geld moet uitgeven aan reparatie en onderhoud, wat vaak bijna de helft van de oorspronkelijke kosten van de laptop kost. Al heeft bijvoorbeeld Dell altijd een stijlvol design. Er zijn dunne notebookmodellen die er zeer representatief uitzien in vergelijking met bijvoorbeeld de krachtige Acer.

Dus voordat u een laptop koopt, moet u beslissen voor welk doel deze u moet dienen en hoeveel geld u bereid bent te besteden aan de aankoop ervan. Vergeet echter niet dat "de vrek dubbel betaalt".

Aanbevolen: