Hoe De Helderheid Op De Monitor Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Helderheid Op De Monitor Te Verwijderen
Hoe De Helderheid Op De Monitor Te Verwijderen

Video: Hoe De Helderheid Op De Monitor Te Verwijderen

Video: Hoe De Helderheid Op De Monitor Te Verwijderen
Video: Hoe te verwijderen krassen op de monitor met olijfolie 2024, Mei
Anonim

Werken op de computer was handig, je moet de monitor zo instellen dat de ogen zo min mogelijk worden belast. In principe zijn parameters zoals contrast en helderheid hiervoor verantwoordelijk.

Hoe de helderheid op de monitor te verwijderen
Hoe de helderheid op de monitor te verwijderen

instructies:

Stap 1

Activeer de standaard monitorinstellingen om de helderheid uit te schakelen. In de regel zijn de fabrieksinstellingen het meest optimaal. Elke monitor wordt, voordat hij te koop wordt aangeboden, gekalibreerd en afgesteld door de fabrieksspecialist, waarbij de parameters behouden blijven. Om de fabrieksinstellingen te activeren, drukt u op de knop Set / Auto op de monitor. Het bevindt zich meestal op het onderste paneel als het gaat om een LCD-monitor. Heeft u een monitor met een CRT (ray tube), dan kunt u deze functie activeren in het hoofdmenu.

Stap 2

Pas de systeeminstellingen aan om de helderheid op de monitor te verwijderen. Ga naar de monitorinstellingen in het configuratiescherm. Daar vindt u het gedeelte voor het regelen van het contrast en de helderheid van de monitor. Stel naar jouw mening de optimale instellingen in en sla ze op.

Stap 3

Gebruik de fabrieksmodi op uw monitor om de helderheid te verminderen. Op de voorkant van uw monitor vindt u de knoppen met het label "-" LightView "+". Druk afwisselend op de + en - knoppen. Er worden verschillende fabrieksmodi geactiveerd, die specifieke verhoudingen van monitorhelderheid en contrast vertegenwoordigen, speciaal geselecteerd voor verschillende gebruiksdoeleinden. Als geen van deze modi aan uw behoeften voldoet, kunt u ze handmatig aanpassen.

Stap 4

Selecteer de modus die het gewenste resultaat het dichtst benadert. Ga vervolgens naar het monitormenu en pas de instellingen voor helderheid en contrast aan. Bij het afstemmen kunt u het beste aangepaste afbeeldingen met een hoge resolutie en een hoog kleurengamma gebruiken om te bepalen hoe goed de monitor is afgesteld. Dergelijke afbeeldingen zijn te vinden op internet. Download er een, open deze in een willekeurige toepassing en pas de helderheid van uw pc-monitor aan.

Aanbevolen: