Een Infobase Toevoegen Aan 1c

Inhoudsopgave:

Een Infobase Toevoegen Aan 1c
Een Infobase Toevoegen Aan 1c

Video: Een Infobase Toevoegen Aan 1c

Video: Een Infobase Toevoegen Aan 1c
Video: e-Box Enterprise: hoe een co-toegangsbeheerder toevoegen? 2024, Mei
Anonim

Om met het 1C: Enterprise-programma te kunnen werken, is het noodzakelijk om een informatiebank aan te maken waarin de bijbehorende boekhouding wordt vastgelegd. Deze vrij eenvoudige procedure kan worden uitgevoerd zonder tussenkomst van programmeurs.

Een infobase toevoegen aan 1c
Een infobase toevoegen aan 1c

instructies:

Stap 1

Open het 1C: Enterprise-programma. Klik in het venster "Start 1C: Enterprise" op de knop "Toevoegen …".

Stap 2

U wordt gevraagd om het type database te selecteren dat u wilt maken. Selecteer het keuzerondje "Een nieuwe infobase maken" en klik op de knop "Volgende".

Stap 3

Er wordt een venster geopend met een lijst van alle configuraties die al op de computer zijn geïnstalleerd. Hier moet je een manier kiezen om een basis te maken.

• "Infobase maken van sjabloon" - de aangemaakte base heeft een vooraf gedefinieerde configuratie.

• "Maak een lege infobase" - er wordt een volledig nieuwe database gemaakt zonder initiële instellingen.

Selecteer de eerste optie om een basis toe te voegen. Markeer in het venster met beschikbare configuraties de gewenste optie en klik op de knop "Volgende".

Stap 4

Voer de naam in van de database die wordt gemaakt (de naam van de database mag niet meer dan 255 tekens bevatten) en specificeer de locatie voor de opslag - op de huidige computer of op de 1C-server (als de opgegeven map niet bestaat, wordt deze automatisch worden aangemaakt), klik op Volgende. Geef een specifieke opslagmap op en klik op Voltooien.

Stap 5

Als de waarden van de parameters van de aan te maken infobase (naam of opslaglocatie) samenvallen met de parameters van een bestaande database, wordt een waarschuwing weergegeven in de vorm van een gemarkeerde overeenkomstige regel. Het zal nodig zijn om wijzigingen aan te brengen of verder werk te weigeren.

Stap 6

Als gevolg hiervan verschijnt een nieuwe regel met de naam van de aangemaakte infobase in het venster "Start 1C: Enterprise". Selecteer het en klik op de knop "1C: Enterprise" of dubbelklik op deze regel. Het programma wordt in runtime gestart en de database zelf wordt automatisch voor het eerst gevuld.

Aanbevolen: