Hoe USB Op Pc Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe USB Op Pc Aan Te Sluiten
Hoe USB Op Pc Aan Te Sluiten
Anonim

Het aanzienlijke aantal randapparaten dat via het USB-protocol is aangesloten, dwingt veel gebruikers om manieren te zoeken om de functionaliteit van hun computer uit te breiden door het aantal USB-poorten te vergroten. De handigste (en goedkoopste) manier is om een USB-beugel aan te sluiten die de benodigde poorten aan de achterkant van de systeemeenheid toevoegt.

Hoe USB op pc aan te sluiten
Hoe USB op pc aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Zoals altijd in dergelijke gevallen heeft u toegang tot de binnenkant van de systeemeenheid nodig. Haal de stekker uit het stopcontact, draai de vergrendelingsbouten los (of maak de vergrendelingen los) en verwijder het deksel (of, indien mogelijk, alleen de linkerwand, wanneer u de behuizing vanaf de voorkant bekijkt).

Stap 2

Plaats de beugel vanaf de binnenkant van de behuizing zodat de USB-poorten uitsteken uit een van de sleuven voor het monteren van uitbreidingskaarten. Zet de beugel vast met een schroef of vergrendeling (afhankelijk van uw geval).

Stap 3

Sluit een draad met een connector (er kunnen er twee of meer zijn) aan op de negen (of tien) pins connectoren op het moederbord, aangeduid als USB (raadpleeg de handleiding van het bord voor hun locatie).

Stap 4

Bouw uw computer, zet hem aan en zorg ervoor dat de nieuwe USB-poorten werken.

Aanbevolen: