Een Videocontroller Installeren

Inhoudsopgave:

Een Videocontroller Installeren
Een Videocontroller Installeren

Video: Een Videocontroller Installeren

Video: Een Videocontroller Installeren
Video: how to download and install original video controller driver for you windows 2024, Mei
Anonim

De installatie van de videocontroller vindt plaats in twee fasen: de technische installatie en het softwaregedeelte. Het proces kost niet al te veel tijd, de installatieprogramma's hebben een intuïtieve interface, zodat bijna elke gebruiker van een pc de installatie aankan.

Een videocontroller installeren
Een videocontroller installeren

Noodzakelijk

  • - schroevendraaier;
  • - schijf met apparaatstuurprogramma's of internettoegang.

instructies:

Stap 1

Verwijder het vulmiddel van de achterkant van de behuizing ter hoogte van de grafische kaartsleuf op het moederbord - meestal de bovenste sleuf die er anders uitziet dan de andere. Plaats het apparaat in de sleuf, zet het vast met de speciaal geïnstalleerde vergrendeling en schroef het stevig vast met een bout aan de rand van de blokmuur.

Stap 2

Sluit de kabel van de monitor aan op de videocontroller terwijl u de kaart vasthoudt. Als uw apparaat extra stroom nodig heeft, steekt u de kabels in de overeenkomstige connectoren op de videokaart en sluit u ze aan het andere uiteinde aan op de voeding. Meestal worden deze draden geleverd met videokaarten.

Stap 3

Sluit het deksel van de systeemeenheid en zet de computer aan. Nadat het besturingssysteem is opgestart, plaatst u de schijf met het videokaartstuurprogramma in het station en installeert u vanuit autorun volgens de menu-instructies. Als u bekend bent met de instellingen van de videokaart, selecteert u de installatie voor gevorderde gebruikers om die softwarecomponenten te selecteren die voor u handig zijn.

Stap 4

Als u geen schijf met stuurprogramma's hebt, opent u het Configuratiescherm en selecteert u Hardware-installatie. U ziet de hardware-installatiewizard die op het beeldscherm verschijnt. Het zoekt naar apparaten die op uw computer zijn aangesloten en geeft u een lijst ervan. Zoek je videokaart erin, selecteer de software-installatie ervoor. Om dit te doen, geeft u de wizard toegang tot internet om stuurprogramma's te downloaden en vervolgens te installeren.

Stap 5

Als u stuurprogramma's op een lokale of verwisselbare schijf hebt, herhaalt u het zoeken naar de aangesloten apparatuur via het "Configuratiescherm", maar maakt u geen verbinding met internet, maar geeft u eenvoudig het pad naar de programmamap op via de knop "Bladeren" en vervolgens volg de menu-instructies installatie.

Stap 6

Start uw computer opnieuw op, open het geïnstalleerde programma en pas de afbeelding aan.

Aanbevolen: