RAM Invoegen

Inhoudsopgave:

RAM Invoegen
RAM Invoegen

Video: RAM Invoegen

Video: RAM Invoegen
Video: REBALLING RAM 2024, Mei
Anonim

Door het RAM-geheugen (Random Access Memory) te vergroten, worden de prestaties van uw computer aanzienlijk verbeterd. Bovendien vereist het geen kennis van de vulling, het volstaat om de module voorzichtig in de moederbordsleuf te installeren.

Hoe RAM in te voegen
Hoe RAM in te voegen

Noodzakelijk

  • - geheugenmodule;
  • - schroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Koop de juiste RAM-module. Moderne computers gebruiken DDR-, DDRII- en DDRIII-strips, die verschillen in connectoren en snelheid. Welk type geheugen er op uw pc wordt gebruikt, kunt u vinden in het paspoort dat bij aankoop is afgegeven.

Stap 2

Koppel de voeding van de computer volledig los en absoluut alle draden die naar de achterkant van de behuizing gaan. Plaats de systeemeenheid op een stabiel oppervlak en schroef de zijafdekking los met een schroevendraaier. Sommige blokken, in plaats van schroeven, zijn uitgerust met speciale bevestigingsmiddelen en om het deksel te verwijderen, volstaat het om ze alleen los te maken.

Stap 3

Zoek het blok voor het installeren van RAM. Het bevat verschillende connectoren met vergrendelingen waarin de RAM-balk moet worden geïnstalleerd.

Stap 4

Vouw de speciale sluitingen aan de randen van de vrije sleuf terug. Pak de beugel die u in de systeemeenheid wilt installeren bij de randen vast en plaats deze, waarbij u de sleuf aan de onderkant van de module uitlijnt met de sleuf in de RAM-sleuf. Zodra de balk duidelijk vastzit, plaatst u de vergrendelingen in de vorige positie en bevestigt u zo de geïnstalleerde module. Als ze correct zijn geplaatst, zullen de klemmen stevig op het geïnstalleerde RAM-geheugen drukken.

Stap 5

Sluit de computerkap, sluit de voeding weer aan en test de computer. Om er zeker van te zijn dat het geheugen correct door het systeem is gedetecteerd, klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling "Deze computer". De regel "Geïnstalleerd geheugen" geeft de totale hoeveelheid RAM aan. Als deze indicator is toegenomen, is de installatie absoluut correct uitgevoerd.

Aanbevolen: