Geluid Aanzetten Zonder Luidsprekers

Inhoudsopgave:

Geluid Aanzetten Zonder Luidsprekers
Geluid Aanzetten Zonder Luidsprekers

Video: Geluid Aanzetten Zonder Luidsprekers

Video: Geluid Aanzetten Zonder Luidsprekers
Video: Geen geluid in Windows 2024, April
Anonim

Als de luidspreker van uw telefoon kapot is en u dringend moet bellen, gebruikt u andere apparaten om de luidspreker te vervangen. De keuze wordt in dit geval beperkt door de configuratie van uw mobiele telefoon.

Geluid aanzetten zonder luidsprekers
Geluid aanzetten zonder luidsprekers

Noodzakelijk

koptelefoon

instructies:

Stap 1

Als uw telefoon twee luidsprekers heeft - een voor de oortelefoon en de andere voor het afspelen van systeemgeluiden - vindt u de luidspreker aan in het oproepmenu. Dit is alleen relevant als slechts één van de luidsprekers defect is. Meestal bevindt het handsfree-menu zich in het contextmenu van de oproepmodus, maar hier hangt alles af van de instellingen.

Stap 2

Gebruik de headset die bij de meeste mobiele apparaten wordt geleverd. Sluit hem aan op de overeenkomstige connector op uw mobiele telefoon en selecteer de juiste verbindingsmodus. Als u een draadloze Bluetooth-headset hebt, schakelt u de communicatie op beide apparaten in en zoekt u de gewenste modelnaam via de telefoon.

Stap 3

Maak verbinding door de verbindingsknop op uw headset ingedrukt te houden, selecteer in de opties voor het aansluiten van apparaten in de telefoon "Audioapparaten". U moet zich altijd binnen het Bluetooth-bereik bevinden om te kunnen bellen.

Stap 4

Stel uw auto-audiosysteem in als een Bluetooth-headset. Dit is het geval als uw ontvanger een draadloze functie heeft. Het koppelen vindt ook plaats in de modus voor het aansluiten van audioapparaten.

Stap 5

Met dit type koppeling kunt u niet alleen bellen via de autospeaker, maar ook de speler van uw mobiele apparaat gebruiken. De telefoon kan ook worden aangesloten via een audiokabel als deze een connector heeft voor verbinding.

Stap 6

Er zijn veel opties voor het gebruik van een telefoon met een kapotte luidspreker, vooral die met draadloze verbindingsfuncties met apparaten, maar vergeet de impact op uw gezondheid niet en gebruik ze niet vaak. Houd er bij het gebruik van een Bluetooth-headset ook rekening mee dat de batterij van de telefoon veel sneller leegloopt dan normaal.

Aanbevolen: