Een Poort Doorsturen?

Inhoudsopgave:

Een Poort Doorsturen?
Een Poort Doorsturen?
Anonim

Port forwarding wordt door de meeste programma's onder het Windows-platform gebruikt om verbindingen via beveiligde poorten te bieden. Elk van deze hulpprogramma's maakt gebruik van een TCP/IP-verbinding, wat op zich geen veilige oplossing is.

Een poort doorsturen?
Een poort doorsturen?

Noodzakelijk

  • - D-Link DIR-320-router;
  • - Flylink DC++-software.

instructies:

Stap 1

Om port forwarding uit te voeren, is het mogelijk om niet alleen het Flylink-hulpprogramma te gebruiken, maar ook elke andere DC ++ -client. Om deze specifieke client te downloaden, moet je naar https://www.flylinkdc.ru gaan en de downloadlink selecteren. Als uw systeem 32-bits is, gebruikt u de x86-versie, anders klikt u op de link met de x64-index.

Stap 2

Na installatie van dit programma zijn er snelkoppelingen voor het starten op het bureaublad. Dubbelklik op het recent verschenen icoon, het hoofdvenster van het programma zal voor je verschijnen. Klik op het bovenste menu "Bestand" en selecteer "Voorkeuren" of druk op de sneltoets Ctrl + O.

Stap 3

Let in het geopende venster "Programma-instellingen" op het blok met links - dit zijn de sectietabbladen. Klik op de link "Verbindingsinstellingen". Alle beschikbare instellingen voor deze sectie worden aan de rechterkant van het venster weergegeven.

Stap 4

Ga naar het gedeelte "Inkomende waarden configureren" en selecteer de optie "Firewall voor handmatig doorsturen van poorten". In de lege velden TCP en UDP moet u uw waarden specificeren, die meer dan 9-10 duizend eenheden zullen zijn. Bijvoorbeeld TCP = 20003 en UDP = 30584. Het is vermeldenswaard dat beide waarden dezelfde statistieken kunnen hebben (het hangt allemaal af van uw ISP).

Stap 5

Vervolgens moet u in het lege veld "Extern / WAN IP" het door de provider verstrekte IP-adres invoeren (zie de serviceovereenkomst). Klik nu op de knop "OK" om het venster met clientinstellingen te sluiten.

Stap 6

Open uw browser en voer 192.168.1.1 in de adresbalk in. Voer in het dialoogvenster dat wordt geopend de gebruikersnaam en het wachtwoord admin in (in kleine letters).

Stap 7

Ga naar SETUP en selecteer LAN Setup. In het DHCP-reserveringsblok moet u het IP-adres opgeven dat u door uw provider is toegewezen (de waarde die is opgegeven in het veld "Extern / WAN IP"). Sla de instellingen op en start de modem opnieuw op.

Aanbevolen: