Een Nummer Doorsturen

Inhoudsopgave:

Een Nummer Doorsturen
Een Nummer Doorsturen

Video: Een Nummer Doorsturen

Video: Een Nummer Doorsturen
Video: Allerleukste liedje met christelijk nummer 2024, April
Anonim

Hoe soms wil je een nummer dat je leuk vindt met een vriend delen en het daar meteen doen. En als een vriend in een andere stad is? Geen probleem. Gelukkig kun je met internet alle bestanden overbrengen, inclusief mp3. Bovendien zijn er verschillende eenvoudige en betrouwbare manieren om dit te doen. Het is jouw taak om er gewoon een te kiezen en je vrienden te verrassen met je favoriete muziek.

Een nummer doorsturen
Een nummer doorsturen

Noodzakelijk

  • het internet
  • registratie in Skype
  • werk mailbox op internet

instructies:

Stap 1

Upload uw mp3-bestand naar een bestandshostingservice. Een van de meest voorkomende waarvoor geen registratie vereist is, zijn TurboBit.net, Super-Bit.ru, Sheremania.ru en anderen. Het is een van de veiligste en gemakkelijkste manieren om via internet muziek met je vrienden te delen. Het enige dat u hoeft te doen, is controleren of het antivirusprogramma op uw computer is geïnstalleerd. Vaak worden verschillende sites gepresenteerd als handig en betaalbaar voor het delen van bestanden, maar in feite zijn verspreiders van virussen gevaarlijk voor uw computer. Je moet het nummer uploaden, volgens de eenvoudige instructies op de site, en een link krijgen, waarna iedereen je nummer ook gratis en snel kan downloaden.

Stap 2

Verstuur het nummer via uw internetmailbox. Voer hiervoor uw e-mail in en maak een nieuwe brief aan. Elk mailsysteem heeft een functie - om extra gegevens bij de brief te voegen. U kunt documenten, foto's en mp3-bestanden verzenden. Zorg ervoor dat het bestand dat u gaat verzenden de toegestane grootte niet overschrijdt. De maximale grootte van een document dat kan worden verzonden, is doorgaans minimaal 30 MB. Een track van drie minuten (mp3) is meestal niet groter dan 8-10 MB, dus elk nummer van gemiddelde lengte kan gemakkelijk in een brief worden verzonden. Er is ook een functie in e-mail waarmee u grotere bestanden kunt verzenden.

Stap 3

Stuur het nummer via Skype. Dit is de gemakkelijkste en meest betrouwbare methode. Het enige dat u nodig hebt, is dat de ontvanger online is op Skype wanneer u op het punt staat het nummer te verzenden. Start het Skype-programma. Klik op het tabblad Delen, selecteer het bestand dat u wilt verzenden. Klik op Openen. Het programma zal het geselecteerde mp3-bestand automatisch in de berichttekst plaatsen. Klik vervolgens op Bericht verzenden. De persoon die het bestand accepteert, hoeft alleen maar op Opslaan als te klikken.

Aanbevolen: