Een Videobestand Doorsturen

Inhoudsopgave:

Een Videobestand Doorsturen
Een Videobestand Doorsturen

Video: Een Videobestand Doorsturen

Video: Een Videobestand Doorsturen
Video: Grote bestanden versturen 2024, Mei
Anonim

De eigenaardigheid van het verzenden van videobestanden ligt in hun vrij grote afmetingen, die soms de door de postdiensten gestelde limieten overschrijden. De natuurlijke manier om het probleem op te lossen, is door het videobestand in hoeveel delen te splitsen. Er zijn ook alternatieve opties, u kunt bijvoorbeeld video overbrengen via services voor het delen van bestanden die met vrij grote bestanden kunnen werken.

Een videobestand doorsturen
Een videobestand doorsturen

instructies:

Stap 1

Gebruik een softwareprogramma om het videobestand in meerdere delen te splitsen. Als bijvoorbeeld de WinRAR-archiver op uw systeem is geïnstalleerd, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en selecteert u de regel "Toevoegen aan archief …" in het menu. Als gevolg hiervan zal de archiver starten en het instellingenvenster openen op het tabblad "Algemeen".

Stap 2

Zoek het label 'Verdelen in volumes (in bytes)' in de linkerbenedenhoek van het tabblad. In het invoerveld onder dit opschrift moet u de maximaal toegestane grootte opgeven van de delen waarin de archiver het videobestand moet splitsen. Om megabytes weer te geven, voegt u de letter m toe aan het getal, bijvoorbeeld 20 m.

Stap 3

Klik op de knop "OK" en WinRAR zal een archief met meerdere volumes maken in dezelfde map, bestaande uit bestanden van de opgegeven grootte. Het originele bestand blijft ongewijzigd. Om een videobestand uit het archief opnieuw te maken, moet de ontvanger dubbelklikken op een van de ontvangen bestanden, de archiver die op zijn systeem is geïnstalleerd, doet de rest zelf.

Stap 4

Verstuur de voorbereide bestanden op de gebruikelijke manier per e-mail. Als u een e-mailclient gebruikt die op uw computer is geïnstalleerd, sleept u na het maken van een brief en het invullen van alle benodigde velden zoals gewoonlijk, het eerste bestand van het multivolume-archief naar het venster voor het bewerken van brieven. Stuur vervolgens een e-mail met een bijlage en herhaal deze procedure voor elk volgend archiefbestand. Als u een online service gebruikt, logt u in, maakt u een e-mail aan in de webinterface, vult u de vereiste velden in en zoekt u de bijlage-bijlagelink. In de Gmail-service wordt het bijvoorbeeld op de regel onder het veld "Onderwerp" geplaatst. Klik op de link, zoek de eerste van de archiefbestanden op uw computer en klik op Openen. Stuur een e-mail met een bijlage en herhaal deze procedure voor de rest van de archiefbestanden met meerdere volumes.

Stap 5

Een andere manier om over te zetten is door een videobestand (in zijn geheel of vooraf in delen te splitsen) naar een dienst voor het delen van bestanden te uploaden en een downloadlink naar de ontvanger te sturen. Ga hiervoor naar de servicewebsite en vul de formuliervelden in. Op de iFolder-website bestaat het eerste formulier bijvoorbeeld uit slechts één veld en een knop Bladeren. Klik op de knop om het videobestand op uw computer te zoeken en klik op Openen. Daarna wordt een tweede soortgelijke regel aan het formulier toegevoegd - als u het videobestand in delen splitst, herhaalt u de zoek- en openprocedure voor de rest van de delen.

Stap 6

Klik op het opschrift "Uploaden" en de servicescripts beginnen met het kopiëren van bestanden van de computer naar de server. Dit kan enkele minuten of zelfs enkele tientallen minuten duren, afhankelijk van de totale bestandsgrootte. Aan het einde van het proces verschijnt een tabel met een lijst van alle gedownloade bestanden en een formulier waarin u een tekstbeschrijving kunt opgeven, een omslagfoto kunt toevoegen en een downloadwachtwoord kunt instellen.

Stap 7

Vul de verplichte velden in, evenals het veld voor het invoeren van uw e-mailadres en captcha-code. Klik vervolgens op de link "bevestigen" en de service laadt de laatste pagina met downloadlinks in uw browser, die naar de ontvanger van het videobestand moet worden verzonden.

Aanbevolen: