Een Bestand Doorsturen?

Inhoudsopgave:

Een Bestand Doorsturen?
Een Bestand Doorsturen?

Video: Een Bestand Doorsturen?

Video: Een Bestand Doorsturen?
Video: Via WeTransfer een bestand uploaden en doorsturen 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel manieren om bestanden te uploaden. In de meeste gevallen kan deze actie worden beperkt door de grootte van de gegevens of het formaat ervan. Zorg er van tevoren voor dat er een archiefprogramma op uw computer is geïnstalleerd.

Een bestand doorsturen?
Een bestand doorsturen?

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - archiveringsprogramma.

instructies:

Stap 1

Gebruik voor het verzenden van kleine bestanden een mailbox die u kunt maken als u er geen heeft. Selecteer om een nieuwe letter te maken, de tekst in te voeren, bestanden bij te voegen, nadat u eerder de beperkingen voor de grootte hebt gelezen. In sommige gevallen voorzien postdiensten in het downloaden van gegevens in verschillende formaten, met name dit geldt voor multimedia-inhoud. In sommige gevallen, wanneer de grootte van bestanden het toegestane maximum overschrijdt, wordt automatisch een link gegenereerd en aan het bericht toegevoegd. In dergelijke gevallen worden de gegevens meestal voor een beperkte tijd op de server opgeslagen.

Stap 2

Stuur de gegevens door met behulp van speciale bestandshostingsites. Ga hiervoor naar een van hen, selecteer het juiste menu-item en upload de bestanden naar de server, waarna een downloadlink wordt gegenereerd. Geef uw mailbox op om meldingen over de status van het bestand te ontvangen en om er bewerkingen mee uit te voeren. Stuur daarna de downloadlink in het bericht.

Stap 3

Dien uw bestand in via forums, sociale media en andere tools. Dit is relevant voor kleine gegevens. Let ook op de extensies van de items die worden verzonden. Als ze niet door de service worden ondersteund, voeg ze dan toe aan het archief met WinRar of zijn analogen en download ze vervolgens.

Stap 4

Verstuur het bestand via ICQ. Deze actie is vaak beschikbaar voor bestanden van bijna elke grootte, maar alleen als de functie wordt geleverd door de ICQ-client van de afzender en ontvanger. In de meeste gevallen, wanneer deze clients bestanden verzenden, gebruiken ze een directe verbinding met de computer, dus het IP-adres van uw computer zal hoogstwaarschijnlijk op de andere persoon worden weergegeven. Hetzelfde geldt voor e-mailclients.

Aanbevolen: