Hoe Een Dubbelklik Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dubbelklik Te Verwijderen
Hoe Een Dubbelklik Te Verwijderen

Video: Hoe Een Dubbelklik Te Verwijderen

Video: Hoe Een Dubbelklik Te Verwijderen
Video: 5 Things You're Doing WRONG When Removing Gel Polish! 2024, April
Anonim

Na de volgende herinstallatie van het besturingssysteem installeert iemand eerst zijn favoriete games, iemand brengt het bureaublad terug naar zijn vertrouwde uiterlijk, verandert het thema en de schermbeveiliging, schermresolutie en vervangt standaardpictogrammen door aangepaste. En iemand herconfigureert allereerst de muis, want de gewoonte om programma's te starten of bestanden te openen met één muisklik is bijna onmogelijk te vernietigen. Als uw wijsvinger het dubbel werk beu is, maar u weet niet hoe u een dubbele klik moet verwijderen, lees en volg dan een paar eenvoudige stappen die u de moeite zullen besparen om uw vingergewrichten te trainen en u op de zenuwen te werken met frequente muis klikken.

Hoe een dubbelklik te verwijderen
Hoe een dubbelklik te verwijderen

instructies:

Stap 1

Open een willekeurige map vanaf elke locatie op uw computer en selecteer "Extra" in de bovenste menubalk.

Stap 2

Selecteer in het vervolgkeuzemenu het item "Mapopties" en klik erop met de linkermuisknop.

Stap 3

Selecteer in het venster dat verschijnt het tabblad "Algemeen" en plaats in het onderste gedeelte "Muisklikken" de markering op het eerste teken - "Open met één klik, selecteer met aanwijzer".

Stap 4

Klik op de knop "Toepassen", sluit het venster met mapeigenschappen ("OK" of de "X" in de rechterbovenhoek van het venster) en laat uw vinger rusten.

Stap 5

Om deze instellingen te resetten, kunt u de markering terugzetten naar het teken "Openen met een dubbele klik en selecteren met één klik", of gewoon op de knop "Standaardwaarden herstellen" eronder klikken, op de knop "Toepassen" klikken en de mapeigenschappen sluiten raam.

Aanbevolen: