Twee Geluidskaarten Instellen

Inhoudsopgave:

Twee Geluidskaarten Instellen
Twee Geluidskaarten Instellen

Video: Twee Geluidskaarten Instellen

Video: Twee Geluidskaarten Instellen
Video: using ots part 2 take 001 2024, Mei
Anonim

Door het gebruik van twee geluidskaarten kun je een stationaire computer of laptop als ontvanger gebruiken. Dit betekent dat je met een set van meerdere computerluidsprekers een compleet 5.1-systeem kunt creëren.

Twee geluidskaarten instellen
Twee geluidskaarten instellen

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat beide geluidskaarten afzonderlijk correct werken. Werk de stuurprogramma's voor beide apparaten bij. Het is vermeldenswaard dat wanneer u borden van hetzelfde bedrijf gebruikt, bijvoorbeeld Realtek, u mogelijk problemen ondervindt met hun synchronisatie. Dit is te wijten aan het feit dat hetzelfde programma verantwoordelijk is voor het configureren van elk bord.

Stap 2

Voor aansluiting en geluidsinstellingen 5.1. (6.1.) Je hebt kit 2.1 en twee sets 2.0 nodig. Dit geeft je een set van één subwoofer en zes satellieten. Sluit het 2.1 systeem aan op een van de poorten van een eventuele geluidskaart. Open het apparaatconfiguratieprogramma, markeer de poort die u gebruikt en selecteer Center / Subwoofer Output.

Stap 3

De satellieten in deze kit moeten functioneren als frontluidspreker. Sluit nu een set 2.0 speakers aan op een vrij slot op een andere geluidskaart.

Stap 4

Open het setup-programma voor deze geluidskaart. Ga naar het instellingenmenu van de gewenste poort. Selecteer het item "Uitgang naar achterluidsprekers". Plaats de aangesloten speakers zo dat ze achter de gebruiker staan.

Stap 5

Ontdek welke geluidskaart meerkanaalsbediening ondersteunt. Sluit de tweede set van 2.0 aan op het gewenste slot van deze kaart. Selecteer "Front Speakers" in het instellingenmenu. Plaats de satellieten aan weerszijden van het middenkanaal.

Stap 6

Wanneer u twee kaarten synchroon gebruikt, kunt u een vertraging waarnemen in het geluid dat door een van hen wordt uitgezonden. Dit komt doordat informatie niet tegelijkertijd naar verschillende borden wordt verzonden. Open het programma Instellingen geluidsapparaat. Stel de vertragingsperiode in voor de kaart die sneller piept.

Stap 7

Houd er rekening mee dat bij kaarten met meerdere kanalen niet alle poorten zijn ontworpen om een groot aantal apparaten aan te sluiten. Meestal is één sleuf gereserveerd voor de microfoon, de andere voor de voorluidsprekers, en de derde is veelzijdig en eenvoudig te configureren.

Aanbevolen: