Een Stuurprogramma Vinden Voor Alle Geluidskaarten

Inhoudsopgave:

Een Stuurprogramma Vinden Voor Alle Geluidskaarten
Een Stuurprogramma Vinden Voor Alle Geluidskaarten

Video: Een Stuurprogramma Vinden Voor Alle Geluidskaarten

Video: Een Stuurprogramma Vinden Voor Alle Geluidskaarten
Video: Geluids- of geluidsproblemen op Windows 10 oplossen 2024, Mei
Anonim

Het besturingssysteem waarop uw computer draait, wordt geïnstalleerd samen met een set stuurprogramma's voor een groot aantal apparaten, waaronder geluidskaarten. Wanneer een audioprocessor wordt gedetecteerd, probeert het systeem deze te herkennen en het juiste besturingsprogramma uit de set te installeren. Als dit niet lukt, wordt de standaarddriver gebruikt - dit is de universele driver voor alle geluidskaarten.

Een stuurprogramma vinden voor alle geluidskaarten
Een stuurprogramma vinden voor alle geluidskaarten

instructies:

Stap 1

Als het standaardstuurprogramma dat door het besturingssysteem wordt gebruikt, moet worden vervangen, ga dan in deze volgorde te werk - bepaal eerst de fabrikant en het model van de geluidskaart, zoek en download vervolgens de installatiebestanden op de website en voer ze uit. De eerste stap (het bepalen van de fabrikant en het model) moet worden gedaan met een schroevendraaier - als uw besturingssysteem het niet kan herkennen, betekent dit dat u de benodigde gegevens niet via software kunt krijgen. Verwijder in de systeemeenheid het zijpaneel en lees de naam van de fabrikant en de apparaatversie op de geluidskaart.

Stap 2

Voer een zoekopdracht in met de naam van de fabrikant in een zoekmachine en ga vervolgens naar zijn website op het ontvangen adres op het netwerk. Alle webbronnen van dit type hebben hun eigen ingebouwde zoeksystemen - voer de modelnaam in en volg de ontvangen link om naar de informatiepagina met betrekking tot uw geluidskaartmodel te gaan. Het moet voorzien in laadbeschrijvingen, hulpprogramma's en stuurprogramma's - download en voer het stuurprogramma-installatiebestand uit.

Stap 3

De meeste moderne moederborden hebben een ingebouwde audioprocessor van het Taiwanese bedrijf Realtek Semiconductor. Het wordt ook gebruikt in extra geluidskaarten. Het is zeer waarschijnlijk dat je voor een normale werking van je geluidskaart een driver van dit bedrijf nodig hebt, gemaakt volgens een van de twee huidige specificaties - AC'97 of HD Audio. Hieronder vindt u een link naar de downloadpagina voor beide opties.

Aanbevolen: