Hoe De Geheugenfrequentie Te Zien?

Inhoudsopgave:

Hoe De Geheugenfrequentie Te Zien?
Hoe De Geheugenfrequentie Te Zien?

Video: Hoe De Geheugenfrequentie Te Zien?

Video: Hoe De Geheugenfrequentie Te Zien?
Video: Hoe geheugen bij te plaatsen 2024, Mei
Anonim

Moderne gebruikers gebruiken de pc op veel verschillende manieren. Je kunt er teksten op schrijven, tabellen maken en nog veel meer. Sommige programma's vereisen geen krachtige computer met dure componenten. Er zijn echter programma's met hoge systeemvereisten en u moet ervoor zorgen dat deze software wordt uitgevoerd. Een van de belangrijkste parameters van een computer is de geheugenfrequentie.

Hoe de geheugenfrequentie te zien?
Hoe de geheugenfrequentie te zien?

Noodzakelijk

Computer, muis, besturingssysteem Windows 7

instructies:

Stap 1

Klik op de "start"-knop in de linkerbenedenhoek van het bureaublad. Zoek in het menu dat wordt geopend het item "computer" en houd de muisaanwijzer erop met de rechtermuisknop. Er wordt een contextmenu geopend waarin u het item "Eigenschappen" moet selecteren.

Stap 2

In het menu dat wordt geopend, met basisinformatie over uw computer, kunt u de frequentie van uw computer zien in het gedeelte "systeem". Er is ook nog een optie - selecteer het item "Apparaatbeheer" in het venster dat wordt geopend. Deze bevindt zich aan de linkerkant van het venster.

Stap 3

Zoek het item "processors" in het menu dat wordt geopend en klik op de driehoekige knop ernaast. Frequentie is een getal (bijvoorbeeld 2, 20) en wordt gemeten in gigahertz. Deze eenheid wordt meestal aangegeven in Latijnse letters, dat wil zeggen GHz.

Aanbevolen: