Hoe De Muis Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Muis Aan Te Zetten
Hoe De Muis Aan Te Zetten

Video: Hoe De Muis Aan Te Zetten

Video: Hoe De Muis Aan Te Zetten
Video: How to Disable Or Enable Laptop Touchpad Laptop Mouse 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn er twee manieren om een computermuis aan te sluiten: via de USB-interface, maar ook via een snoer. Elke methode heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Hoe de muis aan te zetten
Hoe de muis aan te zetten

Noodzakelijk

Computer, muis, stuurprogramma

instructies:

Stap 1

Een draadloze muis aansluiten via USB. Deze methode kan voorwaardelijk in twee fasen worden verdeeld: het installeren van de benodigde software en het aansluiten van de muis zelf op de computer. Voordat u de muis kunt gebruiken, moet u de stuurprogramma's op uw pc installeren, die in de algemene leveringskit moeten worden meegeleverd (er moet ook een USB-zender in de kit zitten, waardoor de muis zal werken).

Stap 2

Installatie van stuurprogramma. Plaats de cd met de software in het station van uw computer en installeer vervolgens de juiste stuurprogramma's voor uw muismodel op uw computer. Tijdens het installatieproces wordt het niet aanbevolen om de paden te wijzigen (als u een ervaren pc-gebruiker bent, kunt u de stuurprogramma's installeren in de map die u geschikt acht). Nadat de software voor de muis op uw computer is geïnstalleerd, kunt u overgaan tot het aansluiten ervan.

Stap 3

Sluit de zender die bij de muis wordt geleverd aan op een actieve USB-poort. Controleer of uw muis een opgeladen batterij heeft. Nadat het apparaat door de computer is gedetecteerd, zet u de tuimelschakelaar op de muis in de "AAN"-stand. U kunt nu verder werken met uw nieuwe muis.

Stap 4

Een muis aansluiten via een draad. Hier hoeft u geen manipulaties uit te voeren met de systeeminstellingen. Het enige wat u hoeft te doen is de draad in de corresponderende aansluiting aan de achterkant van de pc te steken (de stekker is meestal groen gemarkeerd, daarom heeft u de aansluiting van de corresponderende kleur nodig).

Aanbevolen: