Hoe De Draadloze Muis Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Draadloze Muis Aan Te Zetten
Hoe De Draadloze Muis Aan Te Zetten

Video: Hoe De Draadloze Muis Aan Te Zetten

Video: Hoe De Draadloze Muis Aan Te Zetten
Video: Hoe een draadloze muis op een laptop aan te sluiten 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers van personal computers hebben er altijd naar gestreefd en zullen ernaar streven apparatuur aan te schaffen die functioneler is in termen van technische parameters dan hun voorgangers. Nieuwe technologische innovaties omvatten de afwezigheid van draden in veel apparaten, waaronder het toetsenbord en de muis.

Hoe de draadloze muis aan te zetten
Hoe de draadloze muis aan te zetten

Noodzakelijk

Computer, draadloze muis

instructies:

Stap 1

Natuurlijk, een draadloze muis, weliswaar een nieuwe uitvinding, maar niet alles erin is zo goed als velen erover denken. Als we het hebben over het niveau van het zendsignaal, raadt iedereen zeker al dat het signaal beter alleen via draden kan worden verzonden. Het gewicht van een muis met een radiozender en een set batterijen is aanzienlijk hoger dan dat van een bedrade muis. Als het gewicht toeneemt, betekent dit dat de draaibaarheid van de muis zal afnemen, en in games waar het nodig is om snel te reageren op de beweging van de vijand, is dit een groot minpunt.

Stap 2

Het aansluiten van een draadloze muis is slechts een klein beetje anders dan dezelfde procedure alleen voor de gebruikelijke bedrade muis. Het enige verschil is de installatie van extra stuurprogramma's, die niet nodig zijn voor de meeste modellen bedrade manipulatoren, en een extra apparaat dat een USB-poort vereist.

Stap 3

Het is beter om drivers of software direct te installeren voordat de muis wordt aangesloten. In de regel worden stuurprogramma's op cd-schijven of mini-cd-schijven geleverd. Probeer tijdens het installeren de instellingen van het installatieprogramma helemaal niet te wijzigen, d.w.z. uitpakmap voor het stuurprogramma, enz. U kunt alleen zelf wijzigingen aanbrengen als dit niet de eerste keer is dat u dit heeft gedaan of als u hier al ervaring mee heeft. Nadat u het apparaatstuurprogramma hebt geïnstalleerd, moet u de computer opnieuw opstarten, hoewel veel stuurprogramma's dit niet langer nodig hebben, neemt de stabiliteit van de computer niet af door het opnieuw opstarten van de computer.

Stap 4

De volgende stap, na het installeren van het apparaatstuurprogramma, is het aansluiten van de muis. In eerste instantie moet u de zender op de USB-poort aansluiten. Na de zender wordt de muis geactiveerd: batterijen worden geplaatst en de schakelaar wordt in de Aan-stand gezet. De meeste modellen hebben zo'n schakelaar niet, het hangt allemaal af van de fabrikant van dit apparaat. Deze schakelaar kan batterijvermogen besparen als de muis tijdens perioden van inactiviteit wordt losgekoppeld. Nu kunt u de muis gebruiken.

Aanbevolen: