Hoe Een Muis In Elkaar Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Muis In Elkaar Te Zetten
Hoe Een Muis In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Muis In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Muis In Elkaar Te Zetten
Video: Zelf een muizenval maken. 2024, April
Anonim

Als je problemen hebt met een muis-type manipulator die in personal computers wordt gebruikt, haast je dan niet om hem weg te gooien. Het repareren van een bedrade "muis" voor een computer is meestal niet moeilijk. Het belangrijkste is om het apparaat goed te demonteren en te monteren, zodat er geen onnodige onderdelen meer zijn.

Hoe een muis in elkaar te zetten
Hoe een muis in elkaar te zetten

Het is nodig

Servet, mes, schaar, kruiskopschroevendraaier, ducttape of tape

instructies:

Stap 1

In de overgrote meerderheid van de gevallen is de reden voor de storing van de "muis" een breuk in de draden in de kabel die de muis met de computer verbindt. Bereid een servet, mes, kruiskopschroevendraaier en ducttape voor.

Stap 2

Schakel de "muis" uit voordat u deze uit elkaar haalt, veeg deze van buitenaf af met een servet. Schroef het apparaat los en verwijder de bovenklep. Na het losdraaien van de schroeven, schuift u het deksel iets naar achteren en omhoog. Er is geen kracht nodig, de bediening moet eenvoudig zijn.

Stap 3

Als u een probleem met de kabel vindt, los dit dan op. Isoleer de draden. Steek de draad terug in de muishouder. Zorg ervoor dat de draad de bewegende delen (wiel en knoppen) niet hindert. Ook mag de draad niet in de groeven en op de rand van de behuizing vallen.

Stap 4

Steek de voorkant van het deksel in de groeven en sluit het deksel aan op de onderkant. Zet het deksel vast met de schroef(en). Draai de schroeven twee keer tegen de klok in voordat u ze vastdraait om in de schroefdraden te komen.

Stap 5

Zet de computer uit, sluit er een muis op aan, start de machine op en controleer de werking van de manipulator. De zaak wordt vereenvoudigd als de "muis" via USB is aangesloten, u hoeft de computer niet uit te schakelen. Gefeliciteerd, het is je net gelukt om de "muis" zelf te demonteren en, belangrijker nog, correct te monteren.

Aanbevolen: