Hoe De Adresbalk Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe De Adresbalk Terug Te Krijgen
Hoe De Adresbalk Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Adresbalk Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Adresbalk Terug Te Krijgen
Video: 9 interessante computertips (SchoonePC Nieuwsbrief 89) 2024, Mei
Anonim

Het komt wel eens voor dat een onzorgvuldige muisklik leidt tot het verdwijnen van de adresbalk in de browser. Het is een gewone gebeurtenis, maar het kan een onervaren gebruiker bang maken en zelfs schokken, terwijl het gemakkelijk is om de voortvluchtige terug te brengen naar de plaats.

De adresbalk bevindt zich in de adresbalk van elke browser
De adresbalk bevindt zich in de adresbalk van elke browser

instructies:

Stap 1

Om te beginnen zullen we een klein educatief programma uitvoeren. Een browser is een programma waarmee een gebruiker verbinding maakt met internet. Er zijn verschillende soorten browsers, waarvan Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome en Safari de meest voorkomende zijn. De kans is groot dat u een van de bovenstaande versies hebt geïnstalleerd. U kunt uw type browser achterhalen door naar het ontwerp en naar de bovenste regel te kijken. Meestal staat naast de titel van de geopende pagina in welke browser u zich momenteel bevindt.

Stap 2

De adresbalk ziet er in alle browsers ongeveer hetzelfde uit. Het is een veld voor het invoeren van het adres van de pagina die u wilt bezoeken. En nu was ze weg. Wat te doen?

Stel dat u een Russisch sprekende gebruiker bent en een Russisch sprekende browser gebruikt, bijvoorbeeld Opera (om de een of andere reden verliezen Opera-gebruikers de regel eerder. Het paneel waarop de adresregel zich bevindt, wordt het adrespaneel genoemd Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van het paneel, selecteer in het menu-item Instellingen. Ga in het geopende venster naar het tabblad Knoppen en klik op "Reset paneelinstellingen". De weergave van de adresbalk keert terug naar de oorspronkelijke staat, en de adresbalk bevindt zich op de gebruikelijke plaats.

Stap 3

In andere browsers is het voldoende om met de rechtermuisknop op de adresbalk te klikken en het adres of de adresbalk te markeren met een vinkje in het vervolgkeuzemenu. Deze acties zullen in 99% van de gevallen helpen om de ontsnapte tekenreeks op zijn plaats terug te zetten. Als geen van de manipulaties heeft geholpen, bestaat de kans dat de string werd verborgen door een sluwe trojan die uw computer is binnengedrongen. Een grondige scan van uw computer met een antivirusprogramma of een speciaal hulpprogramma voor het detecteren van Trojaanse paarden zal het probleem helpen oplossen.

Aanbevolen: