Een Pdf-boek Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Pdf-boek Afdrukken
Een Pdf-boek Afdrukken

Video: Een Pdf-boek Afdrukken

Video: Een Pdf-boek Afdrukken
Video: Zo print je een boekje in Adobe InDesign 2024, April
Anonim

Pdf is een populair formaat waarin diverse literatuur op internet wordt geplaatst: boeken, instructies, handleidingen voor technieken. Om het lezen van dergelijke documenten te vergemakkelijken, kunt u ze afdrukken in de vorm van een boek.

Een pdf-boek afdrukken
Een pdf-boek afdrukken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Stuurprogramma voor fijne afdrukken;
  • - Printer.

instructies:

Stap 1

Downloaden van de site https://fineprint.com/release/fp625.exe speciaal printerstuurprogramma om pdf als boek af te drukken. Voer het installatiebestand uit, de installatiewizard zal starten, volg de aanbevelingen van de wizard. Dit hulpprogramma biedt u veel handige functies, waaronder het afdrukken van een document als een boek (boekje) in verschillende formaten: *.doc, *.pdf, *.djvu. Het kan worden gestart vanuit elk programma dat een afdrukfunctie heeft

Stap 2

Controleer of het hulpprogramma correct is geïnstalleerd, ga hiervoor naar het "Configuratiescherm" en selecteer vervolgens het item "Printers". Een andere met de naam FinePrint moet aan uw printer worden toegevoegd. Om een pdf-document als boek af te drukken, opent u het bestand in Adobe Reader.

Stap 3

Selecteer het commando "Bestand", "Afdrukken". Selecteer vervolgens in het geopende venster FinePrint in de lijst met printers, stel het aantal exemplaren in en klik op "OK". Wanneer u het programma voor de eerste keer start, wordt u gevraagd het te configureren. Om dit te doen, wordt u gevraagd om de tekst op beide zijden van het vel af te drukken en erachter te komen waar de informatie precies is afgedrukt. Volg de instructies van de wizard.

Stap 4

Druk uw document af na het instellen van FinePrint. Selecteer in het hulpprogrammavenster het afdruktype "Boekje", vink het selectievakje "Duplex" aan. Leg vervolgens blanco papier in de lade van de printer. Klik op de knop "Afdrukken" in de rechterbovenhoek van het programma. Klik in het bericht dat verschijnt op OK om de voorkant van je boek af te drukken.

Stap 5

Breng vervolgens de bedrukte vellen over naar de lade volgens de instructies van het programma en druk nogmaals op "OK" om de andere kant af te drukken. Het wordt aanbevolen om eerst een testdocument af te drukken om te controleren of de programma-instellingen correct zijn. Als de afdruk niet correct is, heeft u een fout gemaakt in de instellingen.

Stap 6

Om ze te wijzigen, selecteert u in het programmavenster het item met de naam van uw printer en het submenu "Extra instellingen". Klik op de knop "Printer Setup Wizard" en herhaal de installatie.

Aanbevolen: