Een Pdf-brochure Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Pdf-brochure Afdrukken
Een Pdf-brochure Afdrukken

Video: Een Pdf-brochure Afdrukken

Video: Een Pdf-brochure Afdrukken
Video: How to Print Your PDF as a Booklet 2024, Mei
Anonim

Het meest populaire formaat voor elektronische documenten om te lezen is pdf. Het beperkt het bewerken, zodat u alleen de gegevens in het bestand kunt bekijken.

Een pdf-brochure afdrukken
Een pdf-brochure afdrukken

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u een programma installeren dat pdf-bestanden leest. Er zijn veel toepassingen waarmee u deze bewerking kunt uitvoeren: Foxit Reader, Cool PDF Reader, Secure PDF Reader en Adobe Reader. Vervolgens zullen we het hebben over het installeren van software aan de hand van het voorbeeld van Adobe Reader. Ga naar get.adobe.com/reader en zoek de gele knop Nu downloaden. Daarboven staat een vinkje voor de regel "Ja, installeer McAfee Security Scan Plus - optioneel". Schakel het selectievakje uit en klik op de gele knop Nu downloaden. Sla het bestand op en voer en installeer Adobe Reader.

Stap 2

Open een pdf-document om af te drukken. Als het niet is beveiligd tegen kopiëren, herkennen en afdrukken, klikt u op "Bestand" en selecteert u "Afdrukken" in het vervolgkeuzemenu. Er wordt een dialoogvenster met instellingen voor u geopend. Selecteer de actieve printer waarop u uw document wilt afdrukken, zorg ervoor dat deze inkt en papier heeft. Selecteer om het hele document of meerdere pagina's te verzenden en klik vervolgens op OK. Wacht tot het afdrukken is voltooid.

Stap 3

Als het bestand dat bedoeld is om af te drukken met een wachtwoord is beveiligd tegen kopiëren, herkennen en afdrukken, moet u een aantal handelingen uitvoeren. Ga naar pdfjpg.com en download de pdf naar.

Stap 4

Voer het geïnstalleerde programma PDF naar.jpg"

Aanbevolen: