Een Document Naar Pdf Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Document Naar Pdf Afdrukken
Een Document Naar Pdf Afdrukken

Video: Een Document Naar Pdf Afdrukken

Video: Een Document Naar Pdf Afdrukken
Video: Bestand printen naar PDF 2024, Mei
Anonim

In sommige gevallen is het gebruik van PDF-documenten veel handiger dan het gebruik van tekst- en afbeeldingsbestanden of opgeslagen webpagina's. Om u geen zorgen te maken over het converteren van bestanden naar het gewenste formaat, kunt u een van de programma's gebruiken om documenten virtueel af te drukken naar PDF.

Een document naar pdf afdrukken
Een document naar pdf afdrukken

instructies:

Stap 1

Dit proces kan nogal voorwaardelijk een afdruk worden genoemd, omdat we het in feite hebben over het converteren van het originele document. Hiervoor wordt alleen een virtuele printer gebruikt, die uiteindelijk PDF-bestanden maakt. Om zo'n bestand te "afdrukken", moet u een van de programma's die als virtuele printer fungeren eenmalig op uw computer installeren.

Stap 2

Gebruik een van de gratis programma's: Free PDF Creator, Primo PDF, Cute PDF Writer, etc. U kunt deze toepassingen downloaden van de officiële websites van de ontwikkelaars (www.freepdfcreator.org/ru, www.primopdf.com, www.cutepdf.com), of van een van de Runet-softportals (www.softodrom.ru, www.softportal.com, enz.).

Stap 3

Voer het gedownloade installatiebestand uit. Als je het bestand in het archief hebt gedownload, pak het dan uit met een willekeurige archiver (WinZip, WinRAR, enz.) en ga verder met de installatie. Volg de aanwijzingen van de installatiewizard en start, nadat het installatieproces is voltooid, uw computer opnieuw op als u hierom wordt gevraagd.

Stap 4

Na alle bovenstaande stappen in het gedeelte "Printers" (in het configuratiescherm van uw besturingssysteem), wordt er een virtuele printer toegevoegd om documenten naar PDF-bestanden af te drukken en kunt u onmiddellijk "afdrukken" proberen.

Stap 5

Om dit te doen, selecteert u in het menu "Bestand" van het document dat u nodig hebt de opdracht "Afdrukken" en selecteert u in de lijst met printers de naam van het programma dat u eerder hebt geïnstalleerd. Dit kan zijn: Solid PDF Creator, Primo PDF of Cute PDF. Klik op OK of Afdrukken, selecteer de map waarin u het uiteindelijke bestand wilt opslaan en klik op OK. Zoek en open de voltooide PDF in de map van uw keuze.

Aanbevolen: