Hoe U Uw Computer Instelt Om Video's Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Instelt Om Video's Te Bekijken
Hoe U Uw Computer Instelt Om Video's Te Bekijken

Video: Hoe U Uw Computer Instelt Om Video's Te Bekijken

Video: Hoe U Uw Computer Instelt Om Video's Te Bekijken
Video: Zo maak je een SCHERMOPNAME | op Computer of Telefoon | de Videomakers 2024, April
Anonim

De personal computer biedt enorme mogelijkheden voor werk en studie, maar ook voor communicatie en amusement. Een van de vrijetijdsactiviteiten waarvoor uw computer kan worden gebruikt, is het bekijken van video's.

Hoe u uw computer instelt om video's te bekijken
Hoe u uw computer instelt om video's te bekijken

instructies:

Stap 1

U kunt een van de vele videospelers gebruiken om videobestanden te bekijken die zijn opgeslagen op de harde schijf van uw computer of op verwisselbare media die erop zijn aangesloten. Enkele van de meer populaire zijn Windows Media Player en Gom Player. Dat laatste valt op door het feit dat het veel meer videoformaten ondersteunt dan de standaard Windows Media Player. Download het installatiebestand van de officiële video en installeer het vervolgens op uw computer.

Stap 2

U moet ook codecs installeren. De beste optie is om de K-lite Codec Pack Mega-codecs te installeren - in dit geval kunt u bijna alle soorten videobestanden bekijken. Download het installatiebestand van de officiële website, installeer het en start uw computer opnieuw op.

Stap 3

Om online video's te bekijken, moet je een flash player installeren. Volg de link https://get.adobe.com/en/flashplayer/ en download het installatiebestand. Start de installatie na het sluiten van uw browser. Na het starten van de webbrowser kunt u online video's bekijken.

Stap 4

Als u streaming internet-tv gaat kijken, heeft u mogelijk een Silverlight-speler nodig. Om het te installeren, gaat u naar https://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx en downloadt u de nieuwste versie. Sluit de browser, installeer vervolgens het gedownloade bestand en start de webbrowser opnieuw.

Stap 5

Wanneer u zowel streaming video als online video bekijkt, moet u het aantal programma's met een geldige netwerkverbinding minimaliseren. Sluit hiervoor toepassingen zoals torrent-clients en downloadmanagers en schakel uw antivirusprogramma tijdelijk volledig uit. Beheer het afsluiten van deze programma's met behulp van Taakbeheer.

Aanbevolen: