Hoe Te Printen Van Computer Naar Printer

Inhoudsopgave:

Hoe Te Printen Van Computer Naar Printer
Hoe Te Printen Van Computer Naar Printer

Video: Hoe Te Printen Van Computer Naar Printer

Video: Hoe Te Printen Van Computer Naar Printer
Video: how to print from laptop or computer to printer easily 2024, Mei
Anonim

Om te beginnen met het afdrukken van tekst of foto's met een printer, is het niet voldoende om alleen de printer te kopen en op uw computer aan te sluiten. Het is ook noodzakelijk om instellingen te maken en het printerstuurprogramma en aanvullende software te installeren, zonder welke de printer niet normaal zal werken. Alleen dan wordt de printer herkend door het besturingssysteem en correct werken.

Hoe te printen van computer naar printer
Hoe te printen van computer naar printer

Noodzakelijk

Windows-computer, printer, schijf met printerstuurprogramma

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan. Sluit de printer aan op de USB-interface en schakel de stroom in. Wacht terwijl Windows het aangesloten apparaat scant. Na het scannen laat het systeem u weten dat het apparaat is aangesloten en klaar is om te werken. Het is namelijk nog niet mogelijk om vanaf een computer op een printer af te drukken. U moet het stuurprogramma installeren.

Stap 2

Plaats de schijf met het printerstuurprogramma in het optische station van uw computer. De "Installatiewizard" voor de printersoftware zou op het scherm moeten verschijnen. Als dit niet gebeurt, start u de "Installatiewizard" handmatig. Open "Deze computer", klik vervolgens met de rechtermuisknop op het stationsmenu (dvd / cd) en selecteer "Openen". Zoek naar het bestand "AutoRun.exe" in het geopende venster. Open dit bestand. Nu zal de "Installatiewizard" zeker starten.

Stap 3

Installeer het stuurprogramma met behulp van de aanwijzingen. Nadat de installatie van het stuurprogramma is voltooid, kunt u beginnen met afdrukken. Selecteer het object dat u wilt afdrukken en klik in het menu "Bestand" op "een tekstbestand als geheel of afzonderlijke pagina's afdrukken. Selecteer afdrukkleur en andere opties.

Stap 4

Voor de beste afdrukkwaliteit kunt u het type bestand selecteren dat u wilt afdrukken. Bijvoorbeeld "Kleurenfoto" of "Tekstdocument". Als u van plan bent om op een ander formaat dan het standaard A4-formaat af te drukken, selecteert u het gewenste formaat in het menu. U kunt hier ook de media selecteren (fotopapier, gewoon papier, enz.)

Stap 5

Een van de opties is Afdrukkwaliteit. U kunt de standaard "Concept", "Hoge kwaliteit afbeelding", enz. selecteren. Selecteer de modus die u nodig hebt. Wanneer het afdrukken begint, wordt het proces weergegeven in het venster (aantal afgedrukte pagina's, resterende pagina's, enz.) Indien nodig kunt u het afdrukken onderbreken door op de opdracht "Annuleren" te drukken.

Aanbevolen: