Hoe Een Film Op Een Dvd-schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Film Op Een Dvd-schijf Te Branden
Hoe Een Film Op Een Dvd-schijf Te Branden

Video: Hoe Een Film Op Een Dvd-schijf Te Branden

Video: Hoe Een Film Op Een Dvd-schijf Te Branden
Video: Hoe brand ik een film op een DVD? 2024, Mei
Anonim

Met speciale software kun je een dvd maken met een menu dat verschillende fragmenten van de film, een lijst met hoofdstukken, een inhoudsopgave en een trailer van de film bevat.

Hoe een film op een dvd-schijf te branden
Hoe een film op een dvd-schijf te branden

Noodzakelijk

Nero Burning Rom

instructies:

Stap 1

Koop de gelicentieerde software Nero Burning ROM v 8.2.4.1 in een gespecialiseerde winkel. Installeer op uw pc. Voer de sleutel in die u op de achterkant van het pakket vindt. Activeer uw software via internet. Download de laatste updates, installeer ze. Start uw besturingssysteem opnieuw op om alle wijzigingen en updates door te voeren.

Stap 2

Ga naar "Start", dan "Alle programma's" - "Nero" en open de applicatie Nero Burning ROM. U ziet een speciaal dialoogvenster dat is ontworpen voor professioneel werk met iso-afbeeldingen, films, foto's, mdf-bestanden, enz. Met dit programma kunt u afbeeldingen op lege schijven branden, een schijf in de eerste schijf naar een schijf in de tweede schijf kopiëren. U kunt covers, filmmenu's en meer maken.

Stap 3

Selecteer in de linkerbovenhoek van dit dialoogvenster het tabblad Dvd. De opties voor het werken met schijven verschijnen. Selecteer Dvd-video. Specificeer in het venster dat verschijnt de naam van de toekomstige schijf in dvd-formaat. Open het vervolgkeuzemenu "Bewerken". Klik met de linkermuisknop op het opschrift "Bestanden toevoegen …". Geef het exacte pad naar de film op en klik op de knop "Toevoegen".

Stap 4

Klik op het tabblad Dvd-menu maken. Kies een menustijl uit de vooraf gemaakte sjablonen. Specificeer de secties van de film die beschikbaar zullen zijn in deze functie. Je kunt ook je eigen stijl creëren. Nadat u een ontwerp heeft geselecteerd, drukt u op de knop "OK".

Stap 5

Klik op de link "Opnemen". Het branden van de schijf begint. Nadat het branden is voltooid, vinkt u het vakje aan naast het bericht 'Schijf controleren op fouten'. Aan het einde van de test wordt de schijf van de computer geopend. De schijf is klaar.

Aanbevolen: