Hoe Een Film Op Een Cd Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Film Op Een Cd Te Branden
Hoe Een Film Op Een Cd Te Branden
Anonim

Als gevolg van de overbelasting van de harde schijf, moeten pc-gebruikers vaak enkele films van de computer naar cd's overbrengen om op zijn minst een beetje geheugen vrij te maken. Dankzij het grote aantal professionele opnameprogramma's is dit helemaal niet moeilijk, en als je het echt begrijpt, kun je in de toekomst je eigen verzameling films maken.

Hoe een film op een cd te branden
Hoe een film op een cd te branden

Noodzakelijk

  • - lege schijf;
  • - Nero Express-programma.

instructies:

Stap 1

Download en installeer allereerst een speciaal programma voor het branden van audio- en videobestanden op cd's op uw computer. De meest populaire is Nero Express, die een gebruiksvriendelijke interface heeft die het veel gemakkelijker maakt om mee te werken.

Stap 2

Plaats een lege cd in uw cd-station. Start het geïnstalleerde programma door met de linkermuisknop te dubbelklikken op de snelkoppeling in het menu Start of op het bureaublad. Er wordt een venster voor u geopend met een lijst van alle functies die door het programma worden uitgevoerd. Selecteer het item "Data-dvd" en klik in het geopende venster op de knop "Toevoegen". Markeer in de lijst de film die u wilt opnemen, sleep deze terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt of klik op de knop "Toevoegen". Het toevoegen duurt enkele minuten. Let op de schaal onderaan het venster. Het geeft informatie weer over hoeveel schijfruimte de opgenomen film in beslag zal nemen. Als het het toegestane bedrag voor opname aanzienlijk overschrijdt, is het beter om deze onderneming te staken, omdat het nog steeds niet mogelijk zal zijn om een film op te nemen.

Stap 3

Als de film een formaat heeft dat acceptabel is voor opname, kunt u doorgaan naar de volgende fase door op de knop Volgende te klikken. Selecteer in het geopende venster de schijf die u wilt branden. Geef een naam op voor de cd-rom die u wilt branden. Vink het vakje aan naast "Gegevens controleren na branden op schijf", en als de cd de indeling dvd + r of dvd + rw heeft, kun je ook het tweede item selecteren. Dit maakt het mogelijk om extra bestanden naar de resterende vrije schijfruimte te schrijven.

Stap 4

Klik nu op de knop "Opnemen" en wacht tot het programma is opgenomen en controleer de opgenomen film. Het enige wat u hoeft te doen is de schijf uit uw computer te halen en te testen op uw dvd-speler.

Aanbevolen: