Een Film Op Dvd-rw Branden

Inhoudsopgave:

Een Film Op Dvd-rw Branden
Een Film Op Dvd-rw Branden

Video: Een Film Op Dvd-rw Branden

Video: Een Film Op Dvd-rw Branden
Video: Een .ISO-bestand branden op CD of DVD met Ashampoo 2024, Mei
Anonim

Er zijn enkele richtlijnen die u moet volgen bij het schrijven van informatie naar herbruikbare dvd-stations. Het is noodzakelijk om de brandparameters van de schijf zorgvuldig te controleren om problemen bij verder gebruik te voorkomen.

Een film op dvd-rw branden
Een film op dvd-rw branden

Noodzakelijk

Nero Burning Rom

instructies:

Stap 1

Gebruik Nero Burning Rom om video's naar dvd-stations te kopiëren. Installeer dit programma en start uw computer opnieuw op. Open Nero Express en selecteer Gegevens-dvd.

Stap 2

Opgemerkt moet worden dat de volgende procedures geschikt zijn voor het branden van schijven die op universele apparaten worden gebruikt. Als u van plan bent films af te spelen met dvd-spelers, gaat u direct naar de tweede opnamemethode.

Stap 3

Na het selecteren van "Data DVD", wordt een nieuw menu geopend. Klik op de knop Toevoegen en navigeer naar de map met de videobestanden. Selecteer elk bestand één voor één en klik op de knop "Openen".

Stap 4

Wacht tot je terugkeert naar het menu met het kopje "Disc-inhoud" en klik op "Volgende". Selecteer het dvd-station dat de herbruikbare schijf bevat. Voer de naam van het toekomstige project in.

Stap 5

Zorg ervoor dat u het selectievakje naast 'Toevoegen van bestanden toestaan' aanvinkt. Klik op de knop "Opnemen". Wacht even terwijl de geselecteerde bestanden naar schijf worden gekopieerd.

Stap 6

Start Nero Burning Rom om een volledige dvd met video te maken. Selecteer in het eerste dialoogmenu Dvd-video. Zoals u kunt zien, is in deze modus de functie "Schijf voltooien" actief. U kunt het niet uitschakelen.

Stap 7

Klik op de knop Nieuw. Selecteer in de linkerkolom de map Video_TS en voeg de benodigde bestanden met de vob-extensie eraan toe. Als er specifieke audiotracks op de schijf staan, voegt u deze toe aan de Audio_TS-directory.

Stap 8

Klik op de knop Nu branden nadat u de bovenstaande procedures hebt voltooid. Onthoud dat nadat het programma is voltooid, u geen bestanden van deze schijf kunt verwijderen. Daarnaast is het ook niet mogelijk om informatie op dvd verder op te nemen. Controleer of uw dvd-video werkt door deze in de juiste speler te plaatsen.

Aanbevolen: