Hoe Film Van Dvd Naar Computer Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Film Van Dvd Naar Computer Te Branden
Hoe Film Van Dvd Naar Computer Te Branden

Video: Hoe Film Van Dvd Naar Computer Te Branden

Video: How to burn a CD, burn a DVD or data disk using Windows 10 2022, November
Anonim

Wanneer we geen tijd hebben om de nieuwe releases in de bioscoop te bekijken, komen talloze winkels die dvd's verkopen met hoogwaardige gelicentieerde opnames van deze films te hulp. Nadat u een van de films heeft gekocht die u leuk vindt, kunt u deze thuis op uw computer in een ontspannen sfeer bekijken. Veel experts raden af ​​om rechtstreeks vanaf de schijf te bekijken, het is beter om de film naar een computer te kopiëren - op deze manier wordt deze sneller afgespeeld en bewaar je de schijf voor een lange tijd. Dus hoe brand je een dvd-film op je pc?

Hoe film van dvd naar computer te branden
Hoe film van dvd naar computer te branden

instructies:

Stap 1

Plaats de schijf met het videobestand in het station. Als het autoload-systeem is geïnstalleerd, verschijnt er een venster voor het kiezen van verdere acties om met de schijf te werken. Klik op de optie "Map openen om met bestand te werken". Als er geen opstart is, klikt u op "Deze computer - Station E (elke andere letter die uw station vertegenwoordigt)".

Stap 2

In het geopende venster verschijnt ofwel het filmbestand zelf of twee mappen: audio- en video-inhoud van de film. Je moet ze met de muis selecteren. Vervolgens moet u in het linkerdeel van het venster, waar de taken worden vermeld, op de optie "Geselecteerde objecten kopiëren" klikken.

Stap 3

Dan blijft het alleen nog om een ​​opslaglocatie te kiezen, op de knop "Kopiëren" te drukken, een paar seconden te wachten en te genieten van het kijken.

Stap 4

Een andere optie is veel gemakkelijker. Selecteer de bestanden op de schijf met de muis. Klik vervolgens met de rechtermuisknop en klik in het dialoogvenster dat verschijnt op Kopiëren.

Stap 5

Open de map waarin u de film wilt opslaan. Klik in de vrije ruimte nogmaals met de rechtermuisknop en selecteer Plakken.

Stap 6

Voor degenen die gewend zijn om in Total Commander te werken, is het het gemakkelijkst om een ​​film van schijf op te slaan. U moet op het stationspictogram klikken, de Insert-toets (Ctrl + A) gebruiken om de bestanden op de te kopiëren schijf te selecteren en op de F5-toets drukken. Het voordeel van deze methode is dat de film veel sneller gekopieerd wordt dan in de twee vorige versies. Veel kijkplezier!

Populair per onderwerp