Hoe Een Dll-bestand Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dll-bestand Te Openen
Hoe Een Dll-bestand Te Openen

Video: Hoe Een Dll-bestand Te Openen

Video: Hoe Een Dll-bestand Te Openen
Video: How To Fix You Will Need A New App To Open This EXE File Error - Simple Solution (100% Solved) 2024, Mei
Anonim

DLL is een Windows-bibliotheekbestand dat een reeks functies bevat die nodig zijn om toepassingen op het systeem uit te voeren. Om de inhoud van dit document te bekijken en de parameters ervan te wijzigen, kunt u speciale programma's gebruiken voor het decompileren en bewerken van de bibliotheekcode.

Hoe een dll-bestand te openen
Hoe een dll-bestand te openen

instructies:

Stap 1

Resource Hacker kan worden gebruikt om het bibliotheekbestand te bekijken. Het is een editor voor systeembronnen, waarmee de code uit de DLL naar keuze van de gebruiker kan worden opgehaald of gewijzigd.

Stap 2

Download het programma van internet via de officiële website van de ontwikkelaar. Open het resulterende installatieprogramma in de downloadmap en installeer de applicatie om het in het systeem te gebruiken. Nadat de installatie is voltooid, voert u het hulpprogramma uit met behulp van de snelkoppeling die op het bureaublad is gemaakt.

Stap 3

In het venster dat verschijnt, ziet u de hulpprogramma-interface. In het linkerdeel van het venster staat een lijst met richtlijnen die het geopende bestand bevat. In het centrale deel van het programma ziet u de code die kan worden gewijzigd en weer in het bestand kan worden opgeslagen. Opslaan in het programma wordt uitgevoerd met behulp van de knop Script compileren en vervolgens de optie Bestand - Opslaan.

Stap 4

Open uw document in DLL-indeling door op Bestand - Openen in het bovenste paneel te klikken en het pad ernaartoe op te geven. Bewerk het bestand naar eigen goeddunken en compileer het via Compile Script, en selecteer vervolgens het item opslaan.

Stap 5

Nu kunt u het programmavenster sluiten en proberen een ander hulpprogramma uit te voeren, waarvan u de DLL hebt bewerkt. De bibliotheekwisseling is voltooid.

Stap 6

Het is vermeldenswaard dat het bewerken van systeembestanden, wat een DLL is, kan leiden tot problemen bij het functioneren van het systeem en de onmogelijkheid van de normale werking van sommige programma's. Het wijzigen van de code in dergelijke documenten moet zo zorgvuldig mogelijk gebeuren en alleen als u weet wat u precies wilt bewerken.

Stap 7

Onder de alternatieve Resource Hacker-hulpprogramma's kan men het programma Resource Tuner noemen, dat ook werkt met de OCX- en SCR-formaten. Beide programma's kunnen wijzigingen aanbrengen in uitvoerbare EXE-bestanden.

Aanbevolen: