Hoe Doctor Web Van De Computer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Doctor Web Van De Computer Te Verwijderen
Hoe Doctor Web Van De Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Doctor Web Van De Computer Te Verwijderen

Video: Dr Web Cureit как скачать, настроить, проверить на вирусы? 2022, November
Anonim

Het lijkt erop, waarom een ​​​​lopende antivirus verwijderen? In feite kan deze behoefte om verschillende redenen ontstaan. Als u bijvoorbeeld overschakelt naar een ander antiviruspakket of wanneer u een oude antivirus verwijdert, is het verwijderen van een actief antivirusprogramma een verplichte procedure, ze "kunnen het niet met elkaar vinden" op dezelfde computer.

Hoe Doctor Web van de computer te verwijderen
Hoe Doctor Web van de computer te verwijderen

Noodzakelijk

Computer, Doctor Web antivirus, basis computervaardigheden computer

instructies:

Stap 1

Zoals de meeste computerprogramma's, kan Doctor Web correct worden verwijderd met behulp van het menu Programma's toevoegen of verwijderen in het Configuratiescherm (Programma's verwijderen voor Windows 7). Om dit menu te openen, klikt u op de knop Start, selecteert u Instellingen en vervolgens Configuratiescherm. In Windows 7 bevindt het Configuratiescherm-item zich direct in het Startmenu. Open het verwijdervenster.

Stap 2

Selecteer Doctor Web in de lijst met toepassingen die verschijnt en klik op de knop Verwijderen. De verwijderingsprocedure wordt gestart. Op een gegeven moment wordt u gevraagd of u de registratiesleutel en instellingen wilt opslaan voor later gebruik. Als u zeker weet dat Doctor Web niet op uw computer zal worden gebruikt, selecteert u de optie om ze te verwijderen. Wacht tot het einde van de verwijderingsprocedure van het programma.

Stap 3

Om de "sporen" van Doctor Web op uw computer te verwijderen, moet u na het verwijderen van het programma handmatig twee mappen verwijderen. Een daarvan is de installatiemap, meestal C:\Program Files\DrWeb. De tweede is de verborgen map C: \ Users \ User \ Application Data \ DrWeb. Het is raadzaam om de tweede map te verwijderen, maar niet noodzakelijk. Het slaat service-informatie op, bijvoorbeeld wanneer de antivirus is geïnstalleerd en verwijderd, en enkele andere statistieken.

Populair per onderwerp